Annonce
Aarhus

Eneste i Danmark: Phil Collins spiller stor stadionkoncert i Aarhus

Den bristiske superstjerne er klar til Aarhus til sommer. Foto: REUTERS/Mike Segar

Den engelske superstjerne Phil Collins gæster Ceres Park lørdag 8. juni - i skarp konkurrence med Northside, der er på samtidig.

Annonce

AARHUS: Pop-ikonet, engelske Phil Collins, gæster Ceres Park til sommer til en ægte stadionkoncert med plads til omkring 20.000 tilskuere.

Efter en længere nedtur med diverse afvæningsophold for alkoholmisbrug er Phil Collins de senere år vendt stærk tilbage, og nu kommer superstjernen til Aarhus 8. juni næste år. Det sker i skarp konkurrence med festivalen Northside, som samme lørdag er i fuld sving ved Søren Frichs Vej.

Det er AGF, der inviterer sammen med rockarrangøren Live Nation.

- Efter nogle år udenfor rampelyset vender den britiske superstjerne nu tilbage til livescenen med en række europæiske shows, hvor koncerten i Ceres Park bliver den eneste i Danmark, skriver AGF på sin hjemmeside.

Med 100 millioner solgte albums i eget navn, foruden sin rolle i bandet Genesis, er Phil Collins en legende og et ikon for fans verden over.

Til sommer åbner Phil Collins sin turne i Wien 2. juni og runder blandt andet det olympiske stadion i Berlin, dagen før hans show rammer Aarhus og Ceres Park lørdag 8. juni, lyder det fra AGF.

Billetsalget til koncerten i Ceres Park begynder fredag 30. november klokken 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce