Annonce
Sport

Enock må vente på britisk boksebrag

Forberedelserne til en ny opgave kan snart gå i gang for Enock Poulsen. Foto: Flemming Krogh

Den århusianske bokser er et af de mest varme navne på den internationale boksescene lige nu og kan komme i spil til en titelkamp i nærmeste fremtid.

Boksning: Tingene bevæger sig kun i én retning for Enock Poulsen i denne tid. I sidste uge hentede bokseren sin 10. sejr ud af 10 mulige og rykkede endnu et hak opad verdensranglisten i sit vægtklasse. En optur, der snart kan bringe den 26-årige bokser i spil til titelkamp, hvis resultaterne omkring ham flasker sig.

Lige nu venter bokseren på afgørelsen af den kommende duel om europamesterskabet i super letvægt. Her skal de to briter Joe Hughes og Robbie Davies Junior dyste om mesterskabsbæltet i Echo Arena i Liverpool. Lykkedes det Joe Hughes at forsvare sin titel, så kan Enock Poulsen komme i spil til en kamp, hvor vinderen får muligheden for at få en titelkamp mod den britiske europamester.

- Hvis tingene går op i en højere enhed, så får jeg muligheden for en titelkamp i 2019, siger Enock Poulsen.

- Næste kamp vil blive meget afgørende for min fremtid. Jeg føler mig klar til at tage det næste skridt. Jeg har fået mere erfaring oppe i ringen. Normalt kommer du først i spil til en titelkamp efter 20 kampe, men selvom det er gået stærkt på det seneste, så føler jeg mig klar, hvis muligheden opstår, siger bokseren, der ikke ved hvornår hans næste opgave kommer, men forventer at skulle i ringen i løbet af marts måned.

Efter den seneste sejr i Nykøbing Falster er Enock Poulsen kravlet op på en 64. plads på BoxRecs uofficielle verdensrangliste og er lige nu et af de mest fremadstormende navne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce