Annonce
Sport

Enock Poulsen bokser titelkamp i Danmark

Enock Poulsen skal bokse i Danmark til maj. Foto: Flemming Krogh
Promotor Mogens Palle har sikret sig stævnet til Aarhus-bokserens kommende kamp om EU-titlen i European Boxing Union.

BOKSNING: Enock Poulsen kan glæde sig over at have publikum i ryggen, når han til maj skal forsøge at sikre sig karrierens første titel som professionel bokser. Promotor Mogens Palle har sikret sig rettighederne til stævnet, hvor den ubesejrede bokser skal op imod polakken Michal Syrowatka om EU-titlen og en efterfølgende mulighed for at møde den regerende europamester i vægtklassen.

Polakken er en meget rutineret herre med 20 sejre og to nederlag i sine 22 kampe. Han er desuden den eneste, der har bokset den regerende europamester Robbie Davies Jr. Det skete tilbage i 2017, hvor den 31-årige bokser vandt kampen i Wembley Arena og tog WBAs kontinental titel.

En titel, som Robbie Davies Jr. senere tog tilbage. Det ændrer dog ikke på det faktum, at Enock Poulsen får rigeligt at se til i sin kamp nummer 11 som professionel.

- Der er tale om en meget dygtig bokser med en aggressiv stil, og han levner ikke sine modstandere et sekunds ro i ringen. Der er garanti for en actionfyldt kamp. Syrowatka har blandt andet besejret den nuværende europamester Robbie Davies Jr., som han nedbrød i 12. omgang, så det her er et opgør, der vil give os svaret på Enocks fremtidige muligheder på topplan, udtaler Mogens Palle.

Hvor i Danmark stævnet bliver afviklet til maj er endnu uvist.

Enock Poulsen er ubesejret i 10 kampe som professionel og er placeret som nummer 69 på Boxrecs uofficielle verdensrangliste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Bilister skal ud på omvej: Veje i det vestlige Aarhus er også spærret mandag

Læserbrev

Læserbrev: Det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker

Til forretningsudvalgsmødet i Region Midtjylland 18. februar under punkt 4 omkring regeringens tilførsel af midler til sygeplejersker har vi stemt imod (Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne tog forbehold). Alle øvrige partier stemte for, at psykiatrien ikke får nogen af pengene til ekstra sygeplejersker til trods for regeringens intention. Baggrunden er, at Region Midtjylland med virkning fra 2021 og frem får i alt 128,9 mio. kr. til at ansætte 215 ekstra sygeplejersker. Det er en virkelig god nyhed for sundhedsvæsnet! Der mangler i den grad hænder, og 128,9 mio. kr. gør helt klart en forskel! I 2020 får vi det halve. Direktionen har indstillet, at alle pengene skal gå til somatikken og fordeles forholdsmæssigt mellem de somatiske hospitaler. Psykiatrien skal også have flere sygeplejersker, men pengene til det skal komme fra psykiatriens eget budget (herunder de penge, psykiatrien har modtaget særskilt på finansloven). Alternativet og Psykiatri-Listen mener, at psykatrien skal have en forholdsmæssig andel af pengene, så psykiatrien kan ansætte endnu flere sygeplejersker. Det drejer sig om 15,5 mio. kr. i varige midler, hvilket svarer til ca. 30 sygeplejerskestillinger. Dermed vil psykiatrien blive løftet med 70 sygeplejersker i stedet for 40. Det mener vi, der er behov for. Der er ingen tvivl om, at der både er behov for flere hænder i psykiatrien og i somatikken - og vi ville godt kunne acceptere en vis skævdeling af midlerne i 2020 og 2021. Men der er tale om varige midler, og det er altså vigtigt, at psykiatrien får sin fulde andel af pengene senest fra 2022, og det er helt uacceptabelt, at psykiatrien slet ikke får nogen af pengene. Regionsrådet skal behandle sagen på onsdag, og vi vil naturligvis fortsætte med at arbejde for at samle flertal for, at psykiatrien også får del i pengene. I forbindelse med sagen er det vigtigt at huske: - At det er regeringens intention, at pengene til yderligere sygeplejersker både bruges til somatik og psykiatri. - At de somatiske hospitaler i budget 2020 fik et samlet løft på ca. 288 mio. kr., mens psykiatrien fik et løft på 10,6 mio. kr. - At psykiatrien i forbindelse med flytningen fra Risskov til Skejby afleverede en besparelse på otte procent. - At sygeplejerskerne skal ansættes løbende frem mod 4. kvartal 2021 - ikke på én gang.

Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Østjylland

Politi advarer om risiko for akvaplaning efter uheld på østjysk motorvej: Det er meget farligt

Annonce