Annonce
Sport

Enock Poulsen får russisk modstand i Aarhus

Træner Thomas Povlsen har fundet en russisk sparringspartner til Enock Poulsen. Aarhus-bokseren skal kæmpe om EU-bæltet hos EBU i midten af juni. Foto: Michael Svenningsen
Forberedelserne til Enock Poulsens titelkamp er kommet til sparringen og træner Thomas Povlsen har derfor fundet en hård russisk modstander, der kan få super letvægteren helt op i gear.

BOKSNING: Folkene i Danish Fight Night har haft den store pung fremme for at finde den optimale sparringspartner til Enock Poulsen. Dansk boksnings største navn lige nu skal kæmpe om EU-titlen i super letvægt mod polske Michal Syrowatka i midten af juni. En kamp, der for alvor kan sende den ubesejrede tekniker helt op i toppen af international boksning. Derfor har man også forsøgt at sikre sig de bedste forberedelser og hentet en russisk topbokser til byen.

Det bliver den 30-årige weltervægter Petros Ananyan, der skal sparre med Poulsen. Ananyan befinder sig lige uden for top 100 på Boxrecs uofficielle verdensrangliste. Han har vundet 14 sejre i 15 kampe, hvoraf syv af sejrene er blevet hentet efter knockout. En erfaren herre, der også har været international mester hos IBF efter han tildelte spanske Luca Giacon det eneste nederlag i 31 kampe.

Det er en meget kompentet herre, som i de kommende 14 dage skal få Enock Poulsen helt op i det øverste felt rent boksemæssigt.

- Det har været vigtigt for os at finde det perfekte match og finde en østeuropæer, der minder om den stil, som Enock skal op imod. Det har heller ikke været billigt at få ham til Aarhus. Faktisk er det vores førsteprioritet, vi har fået herover. Det er også en investering i fremtiden. Hvis Enock vinder den her kamp, så kan der virkelig blive lukket op for de store kampe, siger træner Thomas Povlsen.

- De er en virkelig hård periode, som vi går ind til nu med sparring og træning. Det er nu, at der virkelig skal skrues. Den sidste uge op til selve kampen bliver brugt på at træne refleks og eksplosivitet. Der er det ikke den hårde fysiske træning vi laver, fortæller Thomas Povlsen.

Enock Poulsen har bokset 10 kampe som professionel og vundet dem alle. Kamp nummer 11 bliver om EU-titlen hos EBU mod Michal Syrowatka, der har 22 kampe og 20 sejre på sit CV.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Derfor ligner AGF et hold, der er ved at smide hele sæsonen på gulvet

Annonce