Annonce
Sport

Enock Poulsen kan bokse sig tættere på en titelkamp

Enock Poulsen skal i kamp fredag aften i Nykøbing Falster. Det bliver hans 10. kamp som professionel. Foto: Flemming Krogh

Enock Poulsen kan tage sin 10. sejr som professionel, når han møder Berman Sanchez fra Costa Rica fredag aften ved et stævne i Nykøbing Falster.

Boksning: Han har været igennem en enorm udvikling i sine seneste kampe som professionel. Bokseren Enock Poulsen var oprindeligt kendt som en hårdtslående herre, der skulle ud og vise sit værd fra første runde og få afsluttet kampen hurtigst muligt. En stil, han har været nødt til at ændre i takt med, at modstanderne er blevet stærkere og klogere.

Den helt store prøve var det seneste opgør mod spanieren Kelvin Dotel, der uden sammenligning var hans sværeste opgave. Den 26-årige bokser bestod dog med glans og rykkede med sejren helt op i verdenstoppen.

Fredag aften står han overfor sin tiende opgave som professionel, når han møder den costaricanske cobra Berman Sanchez ved et stævne i Nykøbing Falster. Sanchez har vundet 28 kampe i sin karriere, hvoraf 20 af sejrene er kommet efter knockout.

- Det bliver uden tvivl en spændende kamp. Jeg forventer, at han vil komme frem og forsøge at angribe og slå mig ud. Det er her, at jeg skal udnytte min force i at kontrabokse og forhåbentlig få sat et hårdt hug ind på et tidspunkt, siger Enock Poulsen og tilføjer, at han uden tvivl bliver testet på sin hårdhed.

- I min seneste kamp mod Kelvin Dotel fik jeg et slag, som virkelig kunne mærkes. Der kommer mere styrke i næverne hos modstanderne nu. Jeg har dog udviklet mig meget som bokser og er blevet meget mere tålmodig. Jeg behøver ikke fare frem og forsøge at afgøre tingene med det samme. Jeg er blevet bedre til at holde fokus og lytte til det, som min træner, Thomas Povlsen, siger til mig. Før i tiden var jeg en ung knægt, der bare skulle ud og vise, hvad jeg stod for. I dag har jeg vist, at jeg godt kan bokse. Nu handler det om at være klog og bevare overblikket, siger Enock Poulsen, som onsdag kører til Nykøbing Falster med sin træner for at lave de sidste forberedelser inden kampen.

Han føler sig dog fysisk oven på. Efter at have sparret med nordmanden Hadi Srour i de seneste uger, er han helt klar til at sikre den sejr, der kan bringe ham i spil til en kamp om EM i titlen i hans vægtklasse.

- Jeg er ubesejret i ni kampe og har efterhånden arbejdet mig op til top 50 i verden, så modstanderne bliver kun mere spædende og sværere herfra. Vinder jeg i Nykøbing, så er mit næste mål at få en EM-kamp, siger Enock Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ansat på Aarhus Universitetshospital er smittet med coronavirus: 30 personer sættes i karantæne

AGF

Skuffet AGFer arrig på banen: Godt, at de river det lort op nu

Aarhus For abonnenter

Åh nej: Susanne havde lige købt kolonihavehus - så kom vandet

AGF

Målløst i forårspremiere i Aarhus: AGF kunne ikke få hul på Hobro

Annonce