Annonce
Aarhus

Er Aarhus Kommune årets kommune for unge?

Arbejdet med børn- og ungebyrådet er især grund til at Aarhus Kommune er blevet nomineret til Årets Ungdomskommune 2018. Foto: Henning Bagger

Aarhus Kommune er som en af 12 kommuner blevet nomineret til prisen som Årets Ungdomskommune 2018, især på grund af børne- og ungebyrådet i kommunen.

AARHUS: Er Aarhus Kommune årets bedste kommune at være ung i? Måske. Den er i hvert fald blevet nomineret til prisen som Årets Ungdomskommune 2018 af Dansk Ungdoms Fællesråd.

Det er især arbejdet med kommunens børn- og ungebyråd, som har givet Aarhus nomineringen til prisen.

- Det har banet vejen for en styrket ungeinddragelse i Aarhus Kommune, der nu har fået øjnene op for, at unge både kan og vil engagere sig i demokratiet, hvis blot de får en arena at spille på, lyder det som begrundelse for nomineringen.

Prisen som Årets Ungdomskommune er over ti år gammel, og uddeles altså af Dansk Ungdoms Fællesråd. Tanken bag prisuddelingen er at gøre kommunerne opmærksomme på den ressource, unge er i kommunen, fortæller formand Kasper Sand Kjær.

- Vi håber, at vi med uddelingen af Årets Ungdomskommune kan være med til at opildne endnu flere kommuner til at arbejde aktivt med eller fortsat prioritere ungeinddragelse, foreningsliv og at skabe nogle gode vilkår for unges liv, siger han.

I alt 12 kommuner er nomineret til prisen. Udover Aarhus er det Aabenraa, Skanderborg, Middelfart, Frederikssund, Struer, Assens, Furesø, Odsherred, Herlev, Horsens og Gladsaxe kommuner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

Sport

Bronze har lange udsigter for VSK Aarhus

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce