Annonce
112

Er der ikke snart nogen, der kan ramme den mand med en kugle? Facebook-kommentar koster kvinde alvorlig sigtelse

Det er en god idé at tænke sig om, inden man ryger i tastaturet og skriver noget uovervejet på Facebook. Arkivfoto: Regis Duvignau/Reuters/Ritzau Scanpix
Annonce

AARHUS: Det kan være en godt idé at tælle til ti, inden du kommenterer på Facebook - især hvis kommentaren er henvendt til en person, som du har et mere eller mindre anstrengt forhold til.

Det glemte en 36 årig kvinde fra Aarhus. Derfor fik hun torsdag middag besøg af et par betjente, som sigtede hende for trusler på livet. Kvinden havde dagen før skrevet en kommentar på en Facebook-side, hvor der var en del debat om en offentlig kendt person. I en kommentar skrev kvinden blandt andet: ”er der ikke snart nogen, der kan ramme den mand med en kugle, så vi kan slippe for ham”.

Kommentaren blev anmeldt til politiet af folkene bag den Facebook-side, hvor kommentaren var skrevet, og politiet aflagde derfor kvinden et besøg.

Den 36-årige erkendte, at hun havde skrevet kommentaren, men at hun ikke havde ment ordene bogstaveligt, og at der blot var tale om en ophedet debat.

Hun slap dog ikke for en sigtelse for at have truet en anden person på livet.

Kvinden er i forvejen ikke kendt hos politiet, men sagen viser, at det ikke er omkostningsfrit at skrive den slags kommentarer.

En sigtelse for at have truet en anden person på livet er en alvorlig sag, så man skal tænke sig godt om, inden man skriver kommentarer på Facebook, lyder opfordringen fra Østjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce