Annonce
Aarhus

Er det dig? Heldig århusianer render rundt med tre Lotto-millioner i lommen

Har du købt din lottokupon i 7Eleven i M.P. Bruunsgade, render du måske rundt med tre millioner i lommen. Foto: Colourbox

Har du for nylig købt en lottokupon i 7Eleven på M.P. Bruunsgade, kan det være en rigtig god ide, lige at tjekke den efter. Den kan nemlig være flere millioner værd.

AARHUS: En heldig århusianer er i weekenden blevet tre millioner kroner rigere.

Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse hvor de kan fortælle, at fire mennesker blev Lotto-millionærer i weekenden. Heraf er der én fra Aarhus, der har ramt de syv vinderspil.

Vedkommende har mandag stadig ikke kontakt Danske Spil, så har man købt sin kupon i 7Eleven på M.P. Bruunsgade, kan det være en god ide, lige at tjekke den efter.

I denne uge var 1. præmiepuljen på seks millioner kroner, og da to spillere ramt syv vindertal, skal de dele beløbet. Det giver altså tre millioner til hver. Den anden vinder købte sin kupon i Rema 1000 på Mariagervej i Hobro.

Det blev dog ikke kun de to, som efter weekenden kan kalde sig for lotto-millionær. Der er nemlig også to vindere af den såkaldte millionærgaranti, hvor Danske Spil udtrækker to spillede rækker, der hver er én million hver. Det vil sige, at man på alle spillede rækker har to ekstra millionchancer.

Det blev købere i Tarm og Karlslunde, som hver løb med en million kroner fra millionærgarantien i denne uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Læserbrev

Læserbrev: Socialdemokratiet vil gerne være med

Socialdemokratiet ønsker naturligvis at være med til at præge udviklingen i Odder Kommune. Derfor er vi også næsten hvert år med i budgetforlig. Desværre ikke i år. Det, der skiller, er især grønthøstermetoden forklædt som "hverdagseffektiviseringer", manglende satsning på grøn og bæredygtig udvikling og detailstyring på fagområderne. Med detaljerede retningslinjer og puljer udstråler budgetforliget desværre mistillid til medarbejderne. Det er New Public Management og djøfisering, når det er værst. Hverdagseffektiviseringerne, puljerne og flere eksempler på beslutninger, der ikke føres ud i livet, tegner et billede af en kommune, der er ved at gå i stå. Politikere, der ikke tager ansvar for udviklingsretningen. Og ikke tager ansvar for at rette økonomien op i tide. Ved sidste års budgetlægning blev det vedtaget, at der skulle udarbejdes et udviklingskatalog over mulige smarte investeringer/besparelser. Det er ikke udarbejdet. Ved 2. behandling af budgettet argumenterede borgmesteren for, at der ikke er afsat nye penge til energibesparende foranstaltninger, fordi penge i sidste års budget ikke er brugt. Eksempler blandt flere på manglende tempo og vilje til at udføre byrådets beslutninger. Det hjælper ikke at give forvaltningen skylden, ansvaret ligger entydigt hos borgmesteren. Manglerne i forhold til grøn og bæredygtig udvikling har fået mindre opmærksomhed. Lone Jakobi trak forskellen op således: "Sølle halvanden millioner kroner har I fundet til grøn og bæredygtig omstilling i Odder Kommune - over fire år! (...) Men derfra, da finder I ingenting. Som i absolut ingenting. Og I stopper endda det vigtige arbejde med energirenoveringer." Til sammenligning har Socialdemokratiet i sit budgetforslag fundet otte millioner kroner. Socialdemokratiet vil gerne tilbage til samarbejde over midten. Men det forudsætter, at borgmesteren leverer på byrådets beslutninger og herunder ikke mindst det omstillingskatalog, som også hans forligspartnere har bestilt. Der er brug for seriøs prioritering og handling, hvis vi skal rette op på både økonomi og kernevelfærd og samtidig bidrage til en grøn og bæredygtig udvikling.

AGF

Målfest, sejr og ny optimisme: Her er hele dækningen af AGF-Sønderjyske

Annonce