Annoncørbetalt indhold

Er din bil sommerklar? Få 3 gode råd her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Foråret er godt i gang, og sommeren står for døren. Ikke nok med at du selv skal blive sommerklar, så skal du også sørge for, at både din bolig og bil er klar til sommeren. Det er nemt at overse bilen i den sammenhæng, men det er faktisk ret vigtigt, at du klargør din bil til sommeren. I denne artikel får du derfor tre gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du tager din bil ind til et værksted i Aarhus for at gøre den sommerklar.


Annonce

Bilens lak

Din bils lak er enormt sårbar over for det danske omskiftelige sommervejr. Hver dag udsættes bilens udvendige side for enten vind, regn, UV-stråler, salt, småsten og generel luftforurening. Alle disse vejrforhold har konsekvenser for din bils lak. Eksempelvis er solens UV-stråler med til at brænde lakken i stykker, således lakken falmer og langsomt ruster. Derfor er det vigtigt, at du renser og polerer din bil, inden sommeren for alvor begynder. Du kan godt klare behandlingen selv, men du får uden tvivl det bedste resultat ved at lade en fagmand gøre det. Det er nemt og hurtigt at få hjælp hos et lokalt værksted i Aarhus. Et autoriseret værksted ved præcis, hvad din bil har brug for og kan ordne behandlingen på en professionel måde.


Bilens dæk

Det er også vigtigt, at du er opmærksom på bilens dæk. Indledningsvist skal du selvfølgelig skifte til sommerdæk. Derudover bør du få tjekket dæktrykket. Dette kan du også få gjort hos et værksted i Aarhus, som kan hjælpe dig med at kontrollere, om dine dæk bremser, som de skal. Hvis dækkene ikke har det korrekte lufttryk, vil de begynde at bremse dårligere, og en forlænget bremselængde kan være farligt for kørslen. Bilens dæktryk har altså en stor betydning for, hvor godt og sikkert din bilen bremser.


Bilens aircondition

Hvis du tager din bil ind til et værksted i Aarhus, bør du også bede dem om at tjekke bilens aircondition. Der er flere grunde til, at det er vigtigt, at dens aircondition fungerer korrekt. Det er nemlig ikke kun for at skabe et køligt indeklima på en varm sommerdag. Bilens aircondition og klimaanlæg er med til at affugte, således bilen holdes tør, og ruderne ikke dugger til. Det er væsentligt, at du får tjekket bilens airconditionanlæg relativt ofte, da det mister omkring 8% af sin køleevne om året. Husk derfor at få det tjekket, næste gang du tager din bil ind til et værksted i Aarhus. På den måde kan du spare penge i længden, fordi du undgår at airconditionanlægget pludselig brænder sammen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.