Annoncørbetalt indhold

Er du tilfreds med din firmatelefon?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det handler i virkeligheden ikke så meget om selve telefonen, men nok mere om det erhvervsabonnement og mobilløsning, som er tilknytte din firmatelefon. Hvordan ser din egen telefonløsning ud? Har du den fleksibilitet, der gør at du kan arbejde hvorfra du vil, og hvornår du vil?

I dag er det de færreste, der arbejder fra et hovedkontor – mange sidder i stedet på hjemmekontoret, arbejder fra bilen på landevejen eller ude hos deres kunder, og endnu flere kombinerer alle muligheder til det, der passer ind i hverdagen.

Annonce

Det stiller krav til den mobilløsning, som virksomheden tilbyder til medarbejderne, som både har brug for fleksibilitet, et stabilt net og overblik, når kollegaerne arbejder fra forskellige steder.

En udbyder der tilbyder fuld fleksibilitet

Flere og flere vælger at samle deres erhvervstelefoni hos én udbyder, for på den måde både at gøre det nemmere for medarbejderne og for de kunder, der hænger i telefonen.

En udbyder som Relatel har udviklet et fleksibelt produkt til erhverv, som imødekommer både små og mellemstore virksomheder, der søger maksimal frihed, skræddersyede mobilpakker og ingen binding.

Med en software som tillader fuld fleksibilitet og godt overblik – både på desktop og på mobil gennem appen – gør Relatel det nemmere for virksomheder at fastholde den gode kommunikation internt såvel som eksternt.

Fordele ved at vælge Relatel

Det, som mange af Relatels kunder vælger dem for, er det strømlinede koncept, hvor alle smarte funktioner er samlet på ét sted tilgængeligt for alle. En smart funktion er eksempelvis, at virksomheden kan samle al telefoni på ét firmanummer. Bestem selv, om du vil ringe ud fra firmaets hovednummer eller dit eget nummer.

Relatel tilbyder både omstilling, mobilt bredbånd og mobiltelefoni til erhverv, hvilket betyder at du kan samle flere ting under én udbyder. Så uanset hvilke udfordringer I oplever, så har denne udbyder en løsning, der kan imødekomme jer – hvad end det er manglende overblik i omstillingen, problemer med mobilnettet eller et ønske om at integrere med den eksisterende techstack.

Fordelene hos Relatel tæller ikke mindst:

·        Danmarks bedste mobilnet: 5G TDC NET. Relatel kan som nogle af de første tilbyde deres kunder et både stabilt og hurtigt net med 5G i hele Danmark.


·        Nem tilpasning af mobilpakke, der passer til dit behov – med både 0, 24 og 36 måneders binding. Opgrader dit abonnement online.


·        Se dine kollegaers status i appen, og slip for at omstille til en, der ikke er ledig. Du skal med andre ord ikke bruge tid på at omstille kunder forgæves, og kunderne slipper for at hænge i røret.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.