Annonce
Navne

Erfaren direktør på plads: Her er chefen for det nye stadionprojekt

42-årige Trine Ribergaard Skammelsen kommer fra en stilling som plan- og byggechef i Silkeborg Kommune. Foto: Aarhus Kommune
Aarhus Kommune har fundet kvinden, der skal stå i spidsen for det nye projekt ved stadion.
Annonce

AARHUS: Trine Ribergaard Skammelsen hedder projektdirektøren for Vision Kongelunden, det store projekt der skal omdanne området ved stadion til et stort, rekreativt område. Det fortæller Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Og det er en direktør med et imponerende CV, der nu kommer til Aarhus.

Trine Ribergaard Skammelsen kommer fra en stilling som plan- og byggechef i Silkeborg Kommune, en stilling hun har haft siden 2017. Før det har hun blandt andet være chef for Bystrategisk Stab i borgmesterforvaltningen i Odense Kommune og har været afdelingschef i rådgivningsvirksomheden Bascon, som senere blev til Cowi.

Derudover har hun været med til at starte projekter som Østre Havn i Aalborg, Musicon i Roskilde, Bassin 7 i Aarhus og Søfronten i Silkeborg.

Derfor er borgmester Jacob Bundsgaard også glad for den nye ansættelse.

- Med ansættelsen af Trine Ribergaard Skammelsen får vi en stærk, dynamisk og visionær projektdirektør til at stå i spidsen for et af de mest spændende og vigtige rekreative områder i landet. Ambitionerne for Kongelunden er tårnhøje, og det er derfor helt afgørende, at vi nu har fundet en projektdirektør, der kan begå sig sikkert i grænselandet mellem de mange kommunale interesser, brugerne og foreningerne i området, borgere, erhvervslivet, sponsorer og donorer, siger han.

42-årige Trine Ribergaard Skammelsen er uddannet urban designer, cand. polyt. fra Aalborg Universitet og arkitekt fra Arkitektskolen i Barcelona.

Hun har siden gennemført lederuddannelse og er i gang med en MBA på Aarhus Universitet. Privat bor hun på Frederiksbjerg med sin familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce