Annonce
Navne

Erfaren direktør på plads: Her er chefen for det nye stadionprojekt

42-årige Trine Ribergaard Skammelsen kommer fra en stilling som plan- og byggechef i Silkeborg Kommune. Foto: Aarhus Kommune
Aarhus Kommune har fundet kvinden, der skal stå i spidsen for det nye projekt ved stadion.

AARHUS: Trine Ribergaard Skammelsen hedder projektdirektøren for Vision Kongelunden, det store projekt der skal omdanne området ved stadion til et stort, rekreativt område. Det fortæller Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Og det er en direktør med et imponerende CV, der nu kommer til Aarhus.

Trine Ribergaard Skammelsen kommer fra en stilling som plan- og byggechef i Silkeborg Kommune, en stilling hun har haft siden 2017. Før det har hun blandt andet være chef for Bystrategisk Stab i borgmesterforvaltningen i Odense Kommune og har været afdelingschef i rådgivningsvirksomheden Bascon, som senere blev til Cowi.

Derudover har hun været med til at starte projekter som Østre Havn i Aalborg, Musicon i Roskilde, Bassin 7 i Aarhus og Søfronten i Silkeborg.

Derfor er borgmester Jacob Bundsgaard også glad for den nye ansættelse.

- Med ansættelsen af Trine Ribergaard Skammelsen får vi en stærk, dynamisk og visionær projektdirektør til at stå i spidsen for et af de mest spændende og vigtige rekreative områder i landet. Ambitionerne for Kongelunden er tårnhøje, og det er derfor helt afgørende, at vi nu har fundet en projektdirektør, der kan begå sig sikkert i grænselandet mellem de mange kommunale interesser, brugerne og foreningerne i området, borgere, erhvervslivet, sponsorer og donorer, siger han.

42-årige Trine Ribergaard Skammelsen er uddannet urban designer, cand. polyt. fra Aalborg Universitet og arkitekt fra Arkitektskolen i Barcelona.

Hun har siden gennemført lederuddannelse og er i gang med en MBA på Aarhus Universitet. Privat bor hun på Frederiksbjerg med sin familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Udeservering eller ej? Blandede holdninger hos århusianske restauratører

AGF For abonnenter

Er Stig Inge Bjørnebye den rigtige for AGF? Det vigtigste lige nu er, at klubben igen har fået en sportschef

Annonce