Annonce
Navne

Erfaren direktør på plads: Her er chefen for det nye stadionprojekt

42-årige Trine Ribergaard Skammelsen kommer fra en stilling som plan- og byggechef i Silkeborg Kommune. Foto: Aarhus Kommune
Aarhus Kommune har fundet kvinden, der skal stå i spidsen for det nye projekt ved stadion.

AARHUS: Trine Ribergaard Skammelsen hedder projektdirektøren for Vision Kongelunden, det store projekt der skal omdanne området ved stadion til et stort, rekreativt område. Det fortæller Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Og det er en direktør med et imponerende CV, der nu kommer til Aarhus.

Trine Ribergaard Skammelsen kommer fra en stilling som plan- og byggechef i Silkeborg Kommune, en stilling hun har haft siden 2017. Før det har hun blandt andet være chef for Bystrategisk Stab i borgmesterforvaltningen i Odense Kommune og har været afdelingschef i rådgivningsvirksomheden Bascon, som senere blev til Cowi.

Derudover har hun været med til at starte projekter som Østre Havn i Aalborg, Musicon i Roskilde, Bassin 7 i Aarhus og Søfronten i Silkeborg.

Derfor er borgmester Jacob Bundsgaard også glad for den nye ansættelse.

- Med ansættelsen af Trine Ribergaard Skammelsen får vi en stærk, dynamisk og visionær projektdirektør til at stå i spidsen for et af de mest spændende og vigtige rekreative områder i landet. Ambitionerne for Kongelunden er tårnhøje, og det er derfor helt afgørende, at vi nu har fundet en projektdirektør, der kan begå sig sikkert i grænselandet mellem de mange kommunale interesser, brugerne og foreningerne i området, borgere, erhvervslivet, sponsorer og donorer, siger han.

42-årige Trine Ribergaard Skammelsen er uddannet urban designer, cand. polyt. fra Aalborg Universitet og arkitekt fra Arkitektskolen i Barcelona.

Hun har siden gennemført lederuddannelse og er i gang med en MBA på Aarhus Universitet. Privat bor hun på Frederiksbjerg med sin familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Stem her: Her er de tre finalister i spil til årets grønne Bernhardt-pris

Aarhus

Norsgade er både grøn og nyfejet

Annonce