Annonce
Aarhus

Erhverv Aarhus: Lars Larsen var den amerikanske drøm på dansk

Marc Perera Christensen: - En kæmpe er gået bort. Alt for tidligt. Lars Larsen er det tætteste på, vi kommer den amerikanske drøm på dansk. Foto: Jens Thaysen
Direktør i Erhverv Aarhus med 650 medlemsvirksomheder, Marc Perera Christensen, siger, at alle danskere lærte af Lars Larsen.
Annonce

AARHUS: Lars Larsen er den danske udgave af den gamle amerikanske drøm om at skabe et forretningsimperium fra bunden. Sådan mindes direktør for Erhverv Aarhus' 650 medlemsvirksomheder, Marc Perera Christensen.

Det var i Aarhus, at Lars Larsen åbnede sin første Jysk Sengetøjslager-butik, det var i Aarhus, dynekongens verdenskendte tv-reklame med et godt tilbud blev skabt - og hovedkvarteret for Jysk ligger i Brabrand.

- Vores tanker går lige nu til familien. Lars Larsen blev 71 år, og han døde alt for tidligt. Han skulle jo have levet i mere end 20 år mere, siger Marc Perera Christensen.

Han understreger, at Lars Larsen har betydet rigtig meget for det århusianske erhvervsliv - og for alle danskere.

- Vi har jo alle lært af Lars Larsen. Når vi skulle finde den rigtige vare til den rigtige pris, er det jo hos Lars Larsen, vi går, siger Marc Perera Christensen.

Direktøren for Erhverv Aarhus mener samtidig, at et stort forbillede er gået bort.

- En kæmpe er gået bort. Lars Larsen var det nærmeste, vi herhjemme kommer den amerikanske drøm. Han skabte med flid og dygtighed et verdensomspændende forretningsimperium. Det skete på trods af de ting, erhvervslivet kan støde på af forhindringer i Danmark, men han lykkedes, fordi han ville, siger Marc Perera Christensen, der mener, Jysk nu står overfor en stor opgave.

- Det bliver også en spændende opgave at føre Jysk videre, og der er dygtige direktører og medarbejdere placeret i hele koncernen, siger Marc Perera Christensen.

Annonce
Aarhus

Kør forsigtigt: Det kan være glat

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Drastisk fald i antal nye corona-smittede: Aarhus er under magisk grænse

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce