Annonce
Sport

Erik Veje: Hvis du vil i top otte, så skal du vinde de her kampe

10 mål af Anders Kragh Martinusen var ikke nok til at sikre en sejr i Fredericia. Foto: Ole Nielsen
Århus Håndbold lavede alt for mange fejl i fredagens kamp mod oprykkerne fra Fredericia og tabte 29-31.
Annonce

HÅNDBOLD: Hvis du vil i slutspillet, så skal du besejre holdene under dig. En øvelse, som Århus Håndbold tidligere har været gode til. Fredag aften fik ambitionen dog et knæk, da Erik Veje Rasmussens hold tabte til Fredericia HK på udebane efter en indsats, der var præget af fejl og manglende skarphed.

- Vi indledte sæsonen med ikke at lave tekniske fejl, men i de seneste tre kampe har vi lavet rigtig mange af dem og så bliver det altså svært at hente point. Det, der var så frustrerende i dag, var, at det ikke var svære bolde, som vi smed væk. Det var basale afleveringer og basale fejl, og det er vi simpelthen nødt til at få fjernet fra vores spil, sagde Erik Veje og fortsatte:

- Hvis du gerne vil i top otte, så skal du vinde kampe som den her. Det er en kæmpe bet for os at tabe den her kamp, sagde cheftræneren.

Gæsternes topscorer Anders Kragh Martinusen var helt enig med sin træner. Højrebacken lavede 10 mål på dagen, men det var ikke nok til at sikre to point til tabellen. I stedet kunne han og holdkammeraterne se Fredericia stryge forbi dem i tabellen.

- Hvis vi vil være med, hvor det er sjovt, så skal vi vinde de her kampe. Det har vi tidligere været dygtige til. Det bragte os i slutspillet sidste sæson, men nu er vi altså tvunget til at gå ud og finde to point andre steder, sagde bagspilleren og fortsatte:

- Det var vores egen skyld. Vi kom simpelthen til at blive for presset af, at de mødte os længere fremme på banen. Det var vi egentlig forberedt på, at de ville, men det var som om, at den mur de lavede i deres forsvar, slog os ud af kurs, sagde Anders Kragh Martinusen.

Århus Håndbold var i overtal i 10 af kampens 60 minutter, men formåede aldrig rigtigt at drage nytte af det. Ligeledes kneb det gevaldigt med evnen fra straffekastlinjen, hvor tre ud af fire forsøg blev brændt.

- Vi fandt aldrig rigtigt ro i vores overtal. Det blev for stresset i perioder, og der må vi bare sige, at vi skal være langt skarpere i de her kampe. Både i overtal og på straffekast. Vi stod egentlig udmærket i vores forsvar og hængte godt sammen, men der var i perioder for store udfald, hvor vi ikke var skarpe nok til at få afleveret modspilleren videre, sagde bagspilleren.

Håndboldliga, herrer

Fredericia HK - Århus Håndbold 31-29 (14-12)

Fredericia: Kristian Stoklund Larsen 9, Martin Bisgaard 5, Kasper Young Andersen 4, Rune Andersen 3, Rasmus Meyer 3, Mathias Hedegaard 2, Nikolaj Mehl 2, Jakob Mikkelsen 1, Rune Schrøder 1, Jakob Frederiksen 1

Århus Håndbold: Anders Kragh Martinusen 10, Nikolaj Læsø 5, Torben Petersen 3, Emil Jessen 3, Besard Hakaj 2, Lukas Jørgensen 2, Mads Emil Lenbroch 2, Tobias Torpegaard Møller 2

Stillingen undervejs: 2-0, 3-2, 6-6, 9-9, 14-12, 17-13, 21-16, 23-20, 25-21, 27-25, 29-28, 31-29

Udvisninger: Fredericia 5, Århus Håndbold 0

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Positiv eller negativ: Alt for mange borgere forstår ikke forskellen på corona-svar

Aarhus For abonnenter

Afgående letbaneformand er ikke overbevist om, at mere letbane er det rigtige for Aarhus

Annonce