Annonce
Sport

Erik Veje: Vi skal have otte point i de sidste syv kampe

Erik Veje og Århus Håndbold skal have point i onsdagens kamp mod Lemvig-Thyborøn. Foto: Ole Nielsen
Århus Håndbold skal væk fra efterårets tendenser i angrebet, hvis de vil med i slutspillet i denne sæson.
Annonce

HÅNDBOLD: Erik Veje Rasmussen lægger ikke skjul på situationen for sit hold i herrernes håndboldliga. Med syv kampe tilbage af grundspillet skal Århus Håndbold hente otte point, hvis de vil gøre sig forhåbning om at komme i slutspillet.

- Tre af de syv kampe er mod Bjerringbro-Silkeborg, Skjern og TTH Holstebro, som er et nummer værre end Lemvig, Fredericia, Ribe/Esbjerg og Mors/Thy. Når det er sagt, så findes der ingen nemme kampe i ligaen. Det ser vi jo hele tiden, og Lemvig-Thyborøn har i den grad også deres at kæmpe for mod os, siger Århus Håndbolds cheftræner inden onsdagens kamp i Ceres Arena.

Århus Håndbold indledte året med en forrygende kamp mod Skanderborg, der blev besejret med 10 mål. I den efterfølgende runde kom de orangeklædte dog ned på jorden med et brag, da de tabte med 10 mål til Sønderjyske på udebane. En gevaldig streg i regningen, da sønderjyderne er en af de nærmeste konkurrenter i kampen om de sidste pladser i top otte.

Den seneste uge er derfor brugt på at korrigere og blive klar til onsdagens kamp.

- Sønderjyske stod en meter længere fremme og sendte spillerne ud i nogle nye problemstillinger, og det betød, at vi faldt tilbage til nogle af vores gamle vaner fra tidligere. Det var nærmest efteråret om igen. Vi vidste, at Sønderjyske ville gå frem, men det skete i en anden formation end forventet, siger Veje.

- Vi har kigget en del på vores forsvar, fordi vi onsdag skal have styr på en fintestærk spiller som Jonas Langerhuus, men de har også stærke skytter i Lemvig, siger Erik Veje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-topscorer varmer op til sølvbrag: - Jeg tror da, at Ståle er lidt nervøs

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce