Annonce
Sport

Eriksen: Tottenham har vist karakter i de seneste sejre

Tottenhams Christian Eriksen scorede til 2-0 på et flot langskud i søndagens kamp hjemme mod Leicester og Kasper Schmeichel, der kan skimtes på stregen.

Tottenhams seneste fire sejre i Premier League viser holdets karakterstyrke, mener Christian Eriksen.

Tottenham har formået at vinde fire tætte fodboldkampe i Premier League i træk.

Søndag vandt Tottenham 3-1 hjemme over Leicester, og i de tre foregående ligakampe er det blevet til sejre med et enkelt mål over Fulham, Watford og Newcastle.

- I de foregående tre kampe havde vi vundet kampene i de sidste ti minutter, hvilket viser holdets karakter. Og vi gjorde det igen. Det kommer til at blive det samme på onsdag, siger Eriksen ifølge Sky Sports.

Den danske midtbanespiller henviser til onsdagens ottendedelsfinale i Champions League hjemme mod Borussia Dortmund, som også kan blive en tæt affære.

I søndagens sejr over Leicester scorede Eriksen selv til 2-0, og forinden havde han lagt op til 1-0-målet.

De to første Tottenham-mål blev sat ind efter store chancer til Leicester, og det blev afgørende i den tætte kamp.

- Vi var nødt til at kæmpe for denne sejr. Vi vidste, det ville blive en hård kamp. Vi scorede på nogle vigtige tidspunkter, der afgjorde kampen, siger Eriksen.

Tre minutter inden Eriksens scoring til 2-0 reddede Tottenham-keeper Hugo Lloris et straffespark taget af Leicester-angriberen Jamie Vardy.

- Vi gjorde ikke livet let for os selv. Lloris reddede os et par gange, og vi var heldige med, at han tog et straffespark.

- Det gav os selvtillid. Det kunne man føle på hele stadion, og vi er glade for at have Hugo, lyder det fra Eriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce