Annonce
Sport

Esbjerg sælger rumænsk angriber

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Adrian Petre skifter med øjeblikkelig virkning fra Esbjerg til FCSB i Rumænien.

Superligaklubben Esbjerg oplyser på sin hjemmeside, at den rumænske angriber Adrian Petre med øjeblikkelig virkning skifter til Bukarest-klubben FCSB i hans hjemland.

Annonce

Den 22-årige angriber kom til den vestjyske klub i 2017, og han nåede 83 kampe og 29 mål for klubben, inden turen nu går hjem til Rumænien.

Petre lavede tre mål i efteråret i 3F Superligaen, men han var ikke cheftræner Lars Olsens foretrukne mand som spydspids.

Derfor var et skifte en god løsning for begge parter, mener Esbjergs sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen.

- Adrian er en talentfuld spiller med et stort potentiale, men idet han ikke har haft udsigt til en startplads i foråret, har vi valgt at takke ja til et tilbud fra FCSB, som også inkluderer en videresalgsklausul, siger han til efb.dk.

Esbjerg hentede den unge angriber i klubben UTA Arad, som huserer på næsthøjeste niveau i Rumænien.

Her havde han imponeret med mange scoringer og ligeledes gjort sit indtog på de rumænske ungdomslandshold.

I Esbjerg havde han dog ikke udsigt til en stamplads i foråret, da Yuri Yakovenko umiddelbart er førstevalget i front.

I 15 ligakampe i efteråret var Petre startet inde otte gange, mens han syv gange var blevet skiftet ind.

Petre var ikke med i truppen, da Esbjerg fredag åbnede foråret med en hjemmesejr på 1-0 over mestrene fra FC København.

/ritzau/

Læs nyheden på Esbjergs hjemmeside
Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal:

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Læserbrev

Læserbrev: Det handler om at være kreativ i en svær tid

Danmark står i en helt ekstraordinær situation på grund af coronavirussen og al dens uvæsen. Det er der efterhånden ingen tvivl om. Mens virussen hærger, dukker der heldigvis massevis af solstrålehistorier op om fællesskab og sammenhold. Dem er det værd at rette fokus mod. Landet over er danskere begyndt at flage om søndagen. Flage for fællesskabet. I Aarhus bakker vi på tværs af partiskel op om det fantastiske initiativ. Ved at hejse flaget om søndagen markerer vi sammen, at Aarhus og hele Danmark står sammen – hver for sig. For hvad kalder mere på sammenhold og fællesskab end gode gamle Dannebrog? Og det er ikke kun hjemme i det private, sammenholdet viser sig fra sin bedste side. Da Aarhus Kommune efterlyste værnemidler til brug i kampen mod virussen, meldte flere private virksomheder sig hurtigt på banen med værnemidler, som de godt kunne undvære. Flere produktionsvirksomheder har endda indstillet deres normale produktion af alt fra juice til reklameskilte for at producere værnemidler. I en krig dur det ikke, at soldaterne helt ude i fronten løber tør for ammunition. Så er slaget tabt. Det samme gør sig gældende på sygehusene, på plejehjem og alle de andre steder, hvor der bliver kæmpet en brav kamp for at holde virussen væk. Det er også vigtigt med nogle gode oplevelser, i en tid, som på trods af det gode vejr, kan virke lidt grå og trist. De fleste plejehjemsbeboere sidder afskærmet fra familie og venner, og kommunens oplevelsesmedarbejdere og frivillige kommer ikke længere på plejehjemmene. Hverdagen kan derfor godt virke lidt tom, selvom de dygtige medarbejdere på plejehjemmene gør deres, for at beboerne får en aktiv og god hverdag. Musikalske kræfter i Aarhus er derfor gået sammen om at give plejehjemsbeboere en god oplevelse. Aarhus Musikskole, Aarhus Jazz Orchestra og mange andre tager nemlig rundt og spiller vindueskoncerter uden for plejehjemmene til stor fornøjelse for mange plejehjemsbeboere. I denne uge er der også påskegodter på vej til beboerne på plejehjemmene i Aarhus Kommune, som ildsjæle pakker og udbringer. Listen af kreative tiltag er meget længere, og det viser, at vi på trods af krisetider sagtens kan finde sammen i fællesskab – selvom det sker på afstand – og hjælpe hinanden og hele samfundet. Og den slags skaber også håb for fremtiden.

Aarhus

Her er planen: Dagtilbud og folkeskoler i Aarhus åbner gradvist over flere dage

Aarhus

Børn og ungerådmand: Skoler og daginstitutioner bliver klar til åbning efter påske

Aarhus

Bundsgaard om gradvis åbning af skoler og institutioner: Det bliver godt for både voksne og børn

AGF

Fra 10-15 millioner til uvished om AGFs regnskab: - Vi kan simpelthen ikke regne ud, hvilket resultatet vi ender med

Annonce