Annonce
Navne

E-læringsprogram kan måske hjælpe patienter med leddegigt

Næsten 2,5 millioner kroner har Trygfonden bevilget til sygeplejerske og ph.d.-studerende Line Raunsbæk Knudsen fra Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet, og Led- og Bindevævssygdomme ved Aarhus Universitetshospital, til at teste effekten af et e-læringsprogram til patienter med leddegigt. Pressefoto

Bevilling: Sygeplejerske og ph.d.-studerende Line Raunsbæk Knudsen fra Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet, og Led- og Bindevævssygdomme ved Aarhus Universitetshospital har modtaget 2.475.329 kr. fra TrygFonden til at teste effekten af et e-læringsprogram til patienter med leddegigt.

Forskeren vil afprøve et e-læringsprogram til mennesker med leddegigt. Et program, som formidler viden om bl.a. behandling og undersøgelser og inspirerer til hverdagslivet med sygdommen.

Formålet er at teste virkningen af e-læringsprogrammet, undersøge patienternes oplevelse af undervisningen og indsamle erfaringer om, hvordan programmet kan implementeres i praksis.

Hvis resultatet er positivt, vil det blandt andet betyde en stor fleksibilitet for patienterne, der vil kunne følge undervisningen hjemmefra fremfor at skulle møde op på hospitalet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce