Annonce
Debat

Et godt råd til Dansk Folkeparti: Spænd Pia K for vognen igen

"Træk den gamle formand Pia Kjærsgaard af stald, spænd hende for vognen, hejs Dannebrog og prøv at starte forfra", foreslår Finn Raunsbæk. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

DEBAT: Dansk Folkeparti har mistet pusten. Det engang så store parti er ikke et sted, vælgerne gider sætte deres kryds mere. Vælgerne har fundet ud af, at partiets politik er behæftet med alt for meget varm luft. Man kan se i meningsmålingerne, at det ser meget sløjt ud. Så man er måske på vej i afgrunden?

Da den nuværende formand i 2015 havde ført Dansk Folkeparti frem til at være landets største borgerlige parti og opnå stor indflydelse på den førte politik og måske regering, fik han kolde fødder og sprang i målet. Det viser, at Dansk Folkepari aldrig har haft format til at blive til noget stort.


Den nuværende næstformand, Morten Messerschmidt, er der ikke mange, der tror på kan løfte partiet og bringe fremgang. Hans arrogance og gode talegaver samt flotte hat er der ikke mange jyske stemmer i.


Og nu ser vi så, at formand Kristian Thulesen Dahl atter forsøger at kæmpe sig tilbage til de gode gamle dage til den bølgende kornmark og de græssende køer. Det er, som om han åbenbart ikke har forstået, at verden har forandret sig. Danskerne har fundet ud af, at der kun er varm luft på hylderne hos Dansk Folkeparti.

Den nuværende næstformand, Morten Messerschmidt, er der ikke mange, der tror på kan løfte partiet og bringe fremgang. Hans arrogance og gode talegaver samt flotte hat er der ikke mange jyske stemmer i. Der er han blevet afluret. Og, Morten Messerschmidt, som måske kommende formand, var det så ikke en idé at få de bilag frem på bordet, så du kan få afsluttet den kedelige sag med Meld og Feld og få noget troværdighed tilbage?

Så derfor et godt råd: Træk den gamle formand Pia Kjærsgaard af stald, spænd hende for vognen, hejs Dannebrog og prøv at starte forfra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce