Annonce
Debat

Et hul i jorden til 2,7 milliarder kroner: Måske skulle redaktøren gå en tur med sin madpakke

"Når redaktøren skriver, at vi absolut ikke får noget som helst andet end et stort hul i jorden for investeringen i en tunnel under Marselis Boulevard, har han jo ikke ret. Jeg ved ikke, om det er indgået i redaktørens overvejelser, at der faktisk bor mennesker langs boulevarden. At der faktisk er børn, der går i skole på boulevarden", skriver Hans Halvorsen. Arkivfoto: Axel Schütt

DEBAT: I avisens leder 9. april 2021 går digital redaktør Tobias Heede Niebuhr til kamp mod planerne om etablering af en tunnel under Marselis Boulevard. Redaktøren mener, der her graves et hul til 2,7 milliarder kroner, som borgerne i Aarhus absolut ikke får noget for.

Den kvikke redaktør opgør i lederartiklen også, hvad man kan sikre for det samme beløb af idrætsfaciliteter, forbedre forholdene for vore ældre, for vore børn osv.

Ingen tvivl om, der vil kunne fås meget andet for 2,7 milliarder kroner, som dog er anlægs- og ikke driftskroner.

Annonce


Jeg ved ikke, hvor redaktøren bor. Men jeg synes, han skulle bruge sin frokostpause på at tage sin madpakke med ud i området, sætte sig på en bænk, der vender ud mod boulevarden og tæt på et af de kryds, hvor der til daglig er massiv larm fra trafikken.


Men når redaktøren skriver, at vi absolut ikke får noget som helst andet end et stort hul i jorden for investeringen i en tunnel under Marselis Boulevard, har han jo ikke ret.

Jeg ved ikke, om det er indgået i redaktørens overvejelser, at der faktisk bor mennesker langs boulevarden. At der faktisk er børn, der går i skole på boulevarden. At det måske også er af hensyn til disse, at man gerne vil have ikke kun den tunge trafik, men også de op mod 1,5 million biler, der fragtes med Molsljnien pr. år, væk fra Marselis Boulevard, så beboerne kan sikres mod massiv støj og forurening fra vejen.

Efter anlægsarbejdet vil samme beboere kunne komme til at opleve, at Marselis Boulevard kan blive et grønt åndehul af den slags, redaktøren efterlyser, men det er sikkert ikke indgået i overvejelserne, da pennen blev spidset.

Jeg ved ikke, hvor redaktøren bor. Men jeg synes, han skulle bruge sin frokostpause på at tage sin madpakke med ud i området, sætte sig på en bænk, der vender ud mod boulevarden og tæt på et af de kryds, hvor der til daglig er massiv larm fra trafikken. Jeg håber så, at redaktøren uden mulighed for at kommunikere med andre kan nyde sin madpakke, der ikke alene vil dufte af, men også smage af dieselos fra de store lastbiler.

Velbekomme og i håbet om lidt mere overvejelse næste gang, der skal skrives lederartikler fra den digitale redaktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF-direktør får karantæne og bøde på 20.000 kr: 'Gav hånd med knyttet næve med hård kraft'

Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Østjylland

Tvangsnedlukning truer: Sogn nærmer sig den kritiske grænse

Annonce