Annoncørbetalt indhold

Et musthave i et ordentligt køkken

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man står i køkkenet under madlavning og man arbejder med en sløv kniv, er oplevelsen bare ikke nær så god. Sådan er det jo generelt med det man laver - man ser helst sine redskaber være bedst muligt så man får det maksimale ud af oplevelsen. Det er sjovt og rart at lave mad, men ikke med en kniv der ikke kan skære gennem noget. Med en skarp kniv kan du skære præcist og flot. Tag f.eks. en tomat, med en skarp og slæbet kniv, glider den nemt igennem, men med en sløv kniv, er du nødt til at presse mere og tomaternes blomme kan endda ryge ud af tomaten. Nej, en skarp kniv er et must have i et køkken. Den bedste måde at sørge for, altid at have skarpe knive til rådighed, er ved at vedligeholde dem. Den bedste måde at vedligeholde sine knive på, er ved det populære strygestål. Det er nemt og også billigere at vedligeholde sine knive, og så behøver man heller ikke smide dem ud.


Annonce

En keramisk hjælper

Med et godt keramisk strygestål fra www.cibumic.dk sikrer du, at kniven holder sig skarp. Så er den lige til at bruge og du behøver derfor ikke at slibe den så ofte. Hvis du drømmer om sabelskarpe knive, er slibning af knive alfa-omega for din oplevelse. Når man så bruger sin keramiske lille hjælper ordentligt, får man utrolig meget ud af sin kniv. Det keramiske strygestål har en mildere slibende effekt end de traditionelle har. Strygestålet passer til alle slags knive, da det er lavet af et materiale, der er langt hårdere end det stærkeste knivstål. Det der gør Cimbumic-strygestålene helt unikke, er deres speciel udformet kerne af stål, så de er modstandsdygtige og stærke.


Stærkt stål og perfekt performance

Et strygestål er et køkkenredskab, der hjælper med at rette en knivsæg op. Det er en stålstang, keramisk eller diamantbelagt, der ligger godt i hånden og som kokke, virksomheder og private bruger. Strygestålet bruges ved, at man med en let hånd placere det tæt ved kanten af knivbladet og herefter stryger man med let hånd ned over stangen, så hele knivbladet har kontakt med stålet. Det er nemt og ligetil. Et Cimbumic strygestål er markedets bedste, og det skyldes et kompromisløst materialevalg og højteknologiske fremstillingsprocesser, som giver en ultra hård overflade, der passer til alle knive, både tyske og japanske. Vedligehold dine knive med et strygestål og få perfekt performance.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.