Annonce
Aarhus

Et paradis for kvinder - og for en mand med en gå-cykel

Rundtur til Food Festival. derefter Finders Keepers marked på Godsbanen. Vi slutter med en lille reprotage fra Liebe Bisp på Bispetorvet.

Finderskeepers-markedet på Godsbanen lokker især kvinderne, der flokkes om stande, hvor nye designere viser sig frem.

Finderskeepers markedet på Godsbanen denne weekend er fuld af fornyelse. I gårdhaven står folk selv i småregnen i lange køer efter gourmet-hotdogs og alt mulig andet street-food.

Rundtur til Food Festival. derefter Finders Keepers marked på Godsbanen. Vi slutter med en lille reprotage fra Liebe Bisp på Bispetorvet.

Og indenfor har designermarkedet fået en afdeling med chilibolsjer, vin, pølse, ost og andre madvarer i den lækrere afdeling - og suppleret med upcomming designeres bud på nyt indhold til køkkenernes skuffer og skabe.

Rundtur til Food Festival. derefter Finders Keepers marked på Godsbanen. Vi slutter med en lille reprotage fra Liebe Bisp på Bispetorvet.

To ting har i hvert fald ikke ændret sig: Finderskeepers er også denne gang et tilløbsstykke af de større. Og kvinderne er i overtal. Stort overtal.

Annonce

»Det var også det første, min bedre halvdel noterede sig, da vi kom. Men faktisk er det ham og ikke mig, der har shoppet indtil videre,« siger Anne Andersen og fortsætter:

»Finderskeepers er et genialt koncept. Jeg elsker at komme her. Det er interessant at se, hvad de nye designere har fundet på.«

Den bedre halvdel hedder Rasmus Salling og har købt såvel sokker som en skjorte.

»Begge dele er et mærke, der hedder Organic Basics. Jeg kender dem, der laver det. De er her i dag. Og det er jo noget af det fantastiske ved Finderskeepers: Du kan ikke blot se de ting, designerne har lavet - du møder også designerne selv,« siger Rasmus Salling.

Mens han altså bærer rundt med indkøbsposen i hånden, bærer Anne Andersen rundt med deres fælles barn i maven. Hun er i 9. måned og fokus er ved at bevæge sig ned i børnehøjde.

På markedet har parret fået et godt øje til en specialdesignet gå-cykel størrelse sådan cirka to år.

Den kunne være rigtig god som barselsgave til sønnen, når han snart kommer til verden, mener Rasmus Salling.

Og i hvert fald er cyklen og dens ophavsmand en god historie.

Nikolaj Blinkenberg var marketingdirektør i Dong indtil for halvandet år siden, hvor der skulle ske noget andet. Det andet blev hurtigt Blinkenberg Bikes - hans eget lille firma, hvor han designer og udvikler gåcykler efter samme koncept som Build-a-Bear: Du kan købe en rå træ-cykel, som du derefter kan bygge på med alt muligt ekstraudstyr, som Nikolaj Blinkenberg har fundet på.

»Endnu er cyklen ikke i produktion, men det sker snart. Foreløbig er det sådan, at folk kan bestille den på vores hjemmeside. Vi er nu ved at have bestillinger nok til at sætte cyklen i produktion,« siger cykeldesigneren og begynder at demonstrere ekstraudstyret.

På få øjeblikke kan - også et barn - med det medfølgende træværktøj montere ekstraudstyr, der forvandler cyklen til en motorcykel. Er cyklisten en pige, er der også tænkt på det: Såvel barnestol som cykelkurv er på listen over tilbehør.

»Så er der også denne her. Hvis pigen er meget glad for heste, kan cyklen forvandles til en pony, siger Nikolaj Blinkenberg og sætter lynhurtigt ponyhoved med manke foran på cyklen og halen bagpå.

Endnu er netop denne udgave af gå-cyklen ikke helt færdigudviklet, men der bliver arbejdet på sagen.

»Jeg har efterhånden udviklet 30 forskellige slags ekstarudstyr, og jeg har det rigtig sjovt med at gøre det,« siger gå-cykel-designeren.

I standene på Finderskeepers finder man udover cyklen masser af tøj, keramik, tasker, billedkunst, smykker og sko blandt andet.

Markedet på Godsbanen er åbent søndag fra kl. 11 til 17.

Annonce
AGF For abonnenter

Det var en uskøn AGF-sejr i en skøn kulisse, og den slags fungerer bare i Aarhus

Danmark

Mandagens coronatal: 752 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn - højeste prositivprocent siden august

Annonce
Annonce
Annonce
AGF

David Nielsen jubler over sprudlende AGF: - For mig handler fodbold om andet end at score mål

Byudvikling For abonnenter

Video: Kom med indenfor i de dyreste lejligheder med panoramaudsigt i Nicolinehus på Aarhus Ø

Alarm 112

Husk paraplyen: DMI varsler voldsomme mængder regn på vej

AGF

Sejr foran 19.000 tilskuere: AGF nærmer sig top seks efter sejr over AaB

AGF

Kaos under AGF-kamp: Tusinder med billet får besked på at gå i Tivoli i stedet - tilskuere er rasende

AGF For abonnenter

Stort portræt: Yann Bissecks potentiale kender ingen grænser, men han forbereder sig allerede på et liv efter fodbolden

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Mange stærke præstationer, da AGF besejrede AaB

Alarm 112

11 personer tiltalt i omfattende narkosag: Politiet afslørede  stor amfetamin-fabrik

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Aarhus

Gratis parkering: Her kan elbilejere parkere gratis i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Marianne og Peter har parkinson og bokser for livskvalitet: - Først var det en lettelse at få en diagnose - så kom chokket

Alarm 112

Proptrækker var våben: 49-årig mand stak ud efter rival og er sigtet for grov vold

Annonce