Annonce
Kultur

Et sidste navn til plakaten: Søren Huss kommer på Northside

Søren Huss dukker op på årets Northside. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen
Den tidligere Saybia-forsanger kommer forbi Ådalen, som også kommer til at byde på blandt andet kursus i Gin & Tonic og foredrag om hip hop.

AARHUS: Programmet for årets Northside var ellers på plads, men der er lige blevet plads til et navn mere på scenerne - sangeren og sangskriveren Søren Huss kommer nemlig forbi Ådalen lørdag klokken 16.30.

Den tidligere Saybia-forsanger udgav i 2010 sin første soloplade, Troen og Ingen, som især var inspireret af Søren Huss' kærestes dødsfald. Siden er kommet Oppefra og Ned i 2012 og senest Midtlivsvisen i 2017. For at det ikke skal være løgn, så har Søren Huss varslet, at der kommer en ny plade til efteråret, så mon ikke at det bliver en blanding af noget nyt og noget gammelt, som fynboen har med i kufferten til juni.

Annonce

Lækkerier i Kolonihaven

Udover det ekstra navn til musikprogrammet, så er der flere ekstra små godbidder til især den del af publikum, der har hang til god mad og drinks. Området Kolonihaven kommer nemlig til at byde på lidt af hvert på den konto.

Der er social dining med kokkene fra Aros Wine & Food, Kaffe Cocktails Galore med konkurrence om at lave den bedste Espresso Martini og ikke mindst giver Absurt Tonic deres bud på, hvordan man laver den perfekte Gin & Tonic. Det sker under arrangementet "It's All About The Tonic". Til ørerne kan man høre Pelle Peter Jensen og Peter Aagaard fortælle om hip hop i foredraget "På festival i en hip hop-tid", hvor de blandt andet kommer omkring nogle af hip hop-indslagene fra årets festival: Nas, The Streets og Migos.

Billetterne til arrangementerne i Kolonihaven kan købes via Northsides hjemmeside, ligesom billetterne til selve festivalen, som finder sted 6.-8. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Oversvømmelser fortsætter: Veje i det vestlige Aarhus lukket i 14 dage

Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce