Annonce
Debat

Etik og mangelfuld pleje af ældre på (visse) plejehjem

Annonce

Læserbrev: Efter store besparelser og underbemanding i en årrække indenfor plejesektoren ser vi i dag de triste og meget urimelige uetiske resultater.

Når man tænker på ældre menneske, der flytter på plejehjem, er det ofte det sidste sted, de kommer til at bo i deres liv. En endestation. Tænk at afslutte sit liv uden omsorg og kærlig pleje, som på visse plejehjem. Sådan som nu f.eks. den måde, 90-årige Else på Kongsgården blev talt til og behandlet på. Det er groft uetisk.


Tænk at afslutte sit liv uden omsorg og kærlig pleje, som på visse plejehjem.

Inger-Lise Skytte, Søften


Et forslag fra rådmand Jette Skive er et tilskud på ti mio. kroner til flere ansatte på plejehjemmene. Hvordan har ”man” regnet sig frem til det tal? Måske er det otte mio. Måske 12 mio. Måske mere.

En leder på et plejehjem skal efter min bedste overbevisning altid være den ansvarlige og skal tage ansvar for plejen og omgangstonen blandt ansatte i forhold til beboerne. Ved ansættelsessamtaler kan det ikke understreges nok, at den jobsøgende skal arbejde der for beboernes skyld. Det skal være et krav at holde af ældre mennesker, hvis man ønsker at arbejde indenfor ældreplejen. Ellers skal man arbejde i en anden branche.

God tone på en arbejdsplads giver et godt arbejdsmiljø. Det ved vi alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce