Annonce
Sport

Europæisk titelkamp sælges til højest bydende

Enock Poulsens kommende kamp om EM-titlen er sat i udbud og verdens promotorer kan byde ind på kampen frem til 12. februar. Foto: Michael Svenningsen
Frem til 12. februar kan verdens boksepromotorer byde på EM-kampen mellem Enock Poulsen og spanske Sandor Martin. Vinderen af "purse offer" får lov til at arrangere duellen mellem de to fremadstormende europæiske boksere.

BOKSNING: Det har været en kamp mod tiden. Enock Poulsen blev sidste år udråbt til officiel udfordrer til europamesterskabet i sin vægtklasse, men på grund af en drilsk knæskade har bokseren ikke haft mulighed for at gå i ringen. Det har sat hans ranglisteplacering på prøve, men trods den ufrivillige pause fra ringen, så er den Enock Poulsen stadig første udfordrer til at møde spanske Sandor Martin, der i december måned vandt over Joe Hughes fra Storbritannien i et frivilligt forsvar af EM-bæltet i letweltervægt.

Nu er det kommet frem, at "purse offer" for kampen mellem Enock Poulsen og Sandor Martin er blevet sat til 12. februar. Frem til den dato har verdens mange promotorer mulighed for at byde ind på at arrangere kampen om EM-bæltet. En budrunde, som Mogens Palle også er en del af, men ikke er sikret retten til arrangementet på forhånd.

- Vi håber selvfølgelig på, at Mogens Palle vinder "purse offer", så Enock Poulsen eventuelt kan få lov til at bokse i Aarhus," siger boksetræner Thomas Povlsen og tilføjer, at der efter 12. februar er et tidsrum på mellem 60-75 dage, hvor kampen skal afvikles.

Enock Poulsen er i fuld gang med at arbejde sig tilbage fra sin knæskade og forventes at være 100 procent klar, når kampen om EM-bæltet finder sted.

En kamp, der kan få stor betydning for bokserens videre færd.

- Sandor Martin rangerer også højt på verdensranglisten i flere af de store forbund og derfor kan en sejr virkelig bringe Enock i betragtning til nogle spændende kampe, lyder det fra Thomas Povlsen.

Sandor Martin har vundet sine syv seneste kampe, er regerende europamester i vægtklassen og indtager en placering som nummer 24 på Boxrecs uofficielle rangliste.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce