Annoncørbetalt indhold

Få det bedste ud af hjemmestudie som studerende

I midten af Marts 2020 fik samtlige danske studerende en helt ny hverdag, fra den ene dag til den anden.

Grundet Mette Frederiksens nye tiltag for at begrænse af smitten af Covid-19, skulle alle elever begynde at studere hjemme. Hvilket er noget af en omvæltning for de fleste, der er vant til at møde op på deres pågældende gymnasium, med en fast og struktureret hverdag. Det kan være svært at lige vænne sig til den nye hverdag, og derfor har vi lavet et par tips til at hjælpe dig sikkert gennem dit hjemmestudie.

Planlæg De fleste studerende forbinder hjemmet, med at slappe af. Derfor skal man lige vænne sig til en hverdag, hvor du nu skal bruge en masse af din tid på at også studere derhjemme, og det kan godt tage lidt tid at vænne sig til. Da den nye hverdag også er en stor omvæltning for dine underviserer og lærer, har de også været udfordret i forhold til hvordan undervisningen nu skulle forgå. Hvilket har betydet at der bliver givet betydeligt flere opgaver og dag-til-dag lektier, end hvad der normalt uddeles til de studerende. Det har betydet at der på visse tidspunkter kan være rigtig mange forskellige opgaver, lektier og undervisninger at se til, på samme tid.

Og lige netop derfor er det vigtigere end nogensinde før at strukturere din hverdag, så det hele ikke går op i hat og briller. Dagene minder mere og mere om hinanden, som betyder at struktur og planlægning er super vigtigt, nu hvor der ikke er noget gymnasium der gør det for dig. Har du ikke en konkret plan for ugens opgaver kan du hurtig glemme at du for eksempel også lige skulle lave en analyse af frøkenen. Netop derfor er det vigtigste tip at du laver en plan over ugens forløb, så du hele tiden har overblikket over alle de opgaver du skal lave.

Husk at holde fri Det lyder banalt, men husk nu at også lave andet end at bruge hele dagen på dit værelse med diverse lektier. Et godt tip er at vælge minimum 2 faste tidspunkter på dagen, hvor du skal udenfor. Det kan være at løbe en tur, eller noget så simpelt som at gå over og handle ind. Utallige studier og undersøgelser viser at små pauser gør dig langt mere effektiv, når du så skal tilbage og arbejde videre igen.

Denne artikel er sponsoreret af Inspo.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.