Annonce
Aarhus

Få hjælp til at betale drømmen

Lunar Way findes til både Android og iPhone. PR-Foto

En ny funktion i den århusiansk udviklede app Lunar Way kan være med til at give en hjælpende hånd til eksempelvis drømmeferien - eller indsamling til et godt formål.

AARHUS: Crowdfunding er normalt noget, der bliver forbundet med mere eller mindre skæve iværksætter-projekter, men nu bliver det muligt at crowdfunde eksempelvis drømmerejsen eller en indsamling til et velgørende formål.

Det århusianske app-firma Lunar Way har nemlig lige lanceret en "Fund Me"-funktion, hvor familie og venner kan give penge til brugerens mål og drømme. Det tager udgangspunkt i Lunar Ways slogan, Make Money Matter, som handler om at man skal kunne bruge sine penge på det, der betyder noget.

- Det handler om at være uafhængig og at kunne indfri sine store drømme og personlige mål på en nem og smart måde med opbakning fra ens omgangskreds. Det er crowdfunding på en ny måde, hvor alle kan være med, siger projekt manager Maiken Paaske fra Lunar Way.

Fund Me-funktionen kan dog bruges til andet og mere end at samle ind til en drømmerejse eller et studieophold. Tony Hanna er halvt syrer, og han har startet en indsamling, hvor han vil samle 20.000 kroner ind til syriske flygtninge.

- Fund Me gjorde det muligt for mig, fra en dag til en anden, at hjælpe ved at lægge et link ud på Facebook, og efter de første positive reaktioner, kom der hurtigt flere til, fortæller Tony Hanna.

Hos Lunar Way er Maiken Paaske glad for at Fund Me bliver brugt til at hjælpe større ting på vej.

- Vi er glade for at se Fund Me brugt på så forskellig vis, hvad enten der samles ind til drømmerejsen til Paris eller, som i dette tilfælde, et velgørende formål. Vi ønsker Tony Hanna alt muligt held og lykke med at nå sit mål, siger hun.

Tonny Hannas mål om at indsamle til en organisation, der hjælper syriske flygtninge, er stadig i gang og kan støttes her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce