Annoncørbetalt indhold

Få hjælp til det du ikke selv kan

Annonce

Mange mennesker har utrolig svært ved at spørge andre om hjælp. Det kan være pinligt og ydmygende, hvis ikke du selv kan finde ud af det. Det synes du i hvert fald selv. Det er noget, som kun du selv tænker og ikke vedkommende, du beder om hjælp. Vi mennesker kan ikke finde ud af det hele, og derfor er det jo rigtig godt, at vi hver især kan finde ud af lidt forskelligt. Ligesom der er virksomheder, der specialiserer sig indenfor meget specifikke fagområder, gør vi enkeltpersoner det af og til også. Hvis du ikke kan finde ud af, hvordan en omregistrering af bil foregår, så spørg hellere om hjælp, så det bliver gjort rigtigt. Så ved du også, hvordan du gør det næste gang. Der er ikke noget i vejen for at spørge om hjælp, så længe du selv sørger for også at hjælpe dem, der rækker ud efter dig.

Dine kompetencer kan hjælpe andre

Ikke nok med at du af og til selv har brug for hjælp fra andre, så har du helt sikkert også noget, du er god til, som andre kan få gavn af. Måske er du hammergod som maler og svinger heller end gerne en pensel for dem, du kender, der kunne have brug for det. Det er helt utrolig givende at hjælpe andre - både dem du kender, og dem du ikke kender. Det giver god energi, og du vil få en lykkefølelse, fordi du har gjort noget, som har skabt stor glæde og taknemmelighed hos andre. Du har altså med garanti nogle stærke kompetencer, som kan hjælpe andre. Det kan være alt mellem himmel og jord. Det kan være stort og småt. Det vigtigste er uden tvivl, at du er glad for at hjælpe andre, og at modtageren er glad og taknemmelig for netop din hjælp. Når du hjælper andre, vil du også ofte opleve, at du får tilbudt hjælp. Hjælp kan altså give hjælp igen.

Accepter det du ikke er god til

Du kan ikke være god og dygtig til det hele, og det skal du erkende overfor dig selv. Hvis du er en af dem, som helst vil gøre det hele selv og hellere bruger dobbelt så lang tid på noget, fordi du vil gøre det selv, kan du have gavn af at søge hjælp. Bare engang imellem. Om ikke andet er det vigtigt, at du kan acceptere, når der er noget, du ikke er god til, og som du måske bare skal spørge om hjælp til. Det kan give dig mere tid og overskud, når du erkender, hvad du kan, og hvad du ikke kan. Hjælp fra venner eller professionelle?

Hvis du har venner eller familie, som er eksperter til det, du har brug for hjælp til lige nu og her, kan du jo passende spørge dem. Måske synes du, at det er lidt pinligt at spørge nogle, du kender om hjælp, og så kan du jo passende bare søge hjælp fra virksomheder og professionelle. Der kan også være forskel på, om du ønsker bekendte til at hjælpe dig afhængig af, hvad det er, du søger hjælp til. Uanset om du beder om hjælp fra venner, familie eller helt fremmede professionelle folk, er det vigtigste trods alt, at du søger hjælp, der hvor du selv har udfordringer.

Du får mere overskud Når du ikke selv skal bruge energi på de ting, du ikke selv er god til, vil du opleve, at du får meget mere energi og overskud, når du får hjælp til det. Overskud og energi er vigtigt i en travl hverdag, og det kan tage rigtig meget energi at skulle løse udfordringer, som du på ingen måde er den mest kompetente til. Det kan være alt fra at male stuen, reparere din bil eller fælde det store træ i haven. Der er meget, som kan være en udfordring og tage på energien. Det kan dog temmelig hurtigt løses ved at spørge om hjælp. Det værste er, at du får et nej, og så kan du jo bare spørge den næste ven eller virksomhed, som måske kan hjælpe dig. Spørg gerne om hjælp får selv at få mere overskud.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.