Annoncørbetalt indhold

Få hjælp til din pension fra en professionel og uvildig pensionsmægler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er du sikker på, at du får det meste ud af din pension? Og synes du også, at det kan være svært at finde rundt i pensionsjunglen? I denne artikel kan du læse om, hvordan pensionsmægleren APC Forsikringsmæglere kan optimere din pension, så du er sikker på at få mere ud af din pension.

Folkene bag APC Forsikringsmæglere

Annonce

Peter Lindblad er stifteren af APC Forsikringsmæglere A/S, og da han grundlagde virksomheden, havde han en vision og en mission, nemlig at gøre pensionsmarkedet mere transparent, og hjælpe danskerne med at optimere deres forsikring og pensionsordninger.

Disse grundsten er stadig gældende i APC Forsikringsmæglere i dag, og det betyder, at APC Forsikringsmæglere gør det lettere for dig at få mest ud af din pension med en professionel rådgivning, der samtidig er fuldstændig uvildig.

Hvordan kan rådgivning om pension være uvildig, spørger du måske? Det kan den, idet APC Forsikringsmæglere er uafhængige af andre pensionsselskaber, og de har på samme måde heller ingen interesse i at rådgive dig om bestemte produkter fra bestemte pensionsselskaber. Du kan nemlig ikke altid være 100% sikker på, at du hos din bank eller dit nuværende pensionsselskab får den rådgivning, der passer til netop dine ønsker og behov.

Det er faktisk kun dine personlige interesser, som APC Forsikringsmæglere har i fokus. Man kan jo sige, at APC Forsikringsmæglere sidder på samme side af bordet som dig, for at hjælpe dig og tilbyde løsninger der passer til dine individuelle forhold og interesser.

Se videoen om APC Forsikringsmæglere på Youtube. Her kan du se mere om, hvordan APC Forsikringsmæglere kan hjælpe dig med din pension.

En pensionsmægler man kan stole på

APC Forsikringsmæglere er en pensionsmægler, som du kan stole på. Over 13.000 kunder er nemlig glade for den rådgivning, som APC Forsikringsmæglere tilbyder. Faktisk har de fem stjerner på Trustpilot, så det viser i hvert fald, at de gør noget rigtigt. Se APC.dks Trustpilot lige her.

Du kan let blive en del af deres tilfredse kundebase, og få del i de mange fordele som kunde ved APC Forsikringsmæglere. Som kunde opnår du bl.a. disse fordele:

●     En professionel rådgivning der er 100% uvildig

●     Lave omkostninger til din pensionsordning

●     En løbende overvågning af din pension

●     Din mulighed for at vælge det pensionsselskab der passer til dig

Det er blot et udsnit af de fordele, som du får hos APC Forsikringsmæglere. Hvis du vil have mere ud af din pension, så er denne virksomhed en god mulighed for dig. En god pensionsopsparing er mere end bare penge til at leve for, når pensionsalderen nærmer sig - det er drømme, som du endelig har tid til at realisere.

Med den rette pensionsordning for dig, kan du derfor bruge dine pensionsmidler til hvad du end har lyst til. Måske er det tid til at rejse ud i verden, eller også kan det være, at du vil flytte tættere på dine børn og børnebørn. En god pensionsopsparing er med til at give dig nye muligheder, og det vil APC Forsikringsmæglere hjælpe dig med.

Det betyder også, at når du får rådgivning fra APC Forsikringsmæglere, så kan du vælge imellem de mange pensionsselskaber i Danmark, der kan give dig den mest fordelagtige pensionsordning i forhold til dine behov. Det er uvildig rådgivning, og det giver nemlig de bedste forudsætninger for dig til at få allermest ud af din pension.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.