Annoncørbetalt indhold

Få inspiration til det perfekte spisebord

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Spisebordet er et vigtigt element i de fleste hjem. Det er dér familien eller vennerne samles til efter en lang dag, og et møbel der, hvis man finder det helt rigtige, kan skabe sammenhæng i rummet og bidrage til den enkeltes personlige stil. Det kan dog være svært at beslutte sig for, hvilket spisebord man skal vælge, da der findes et væld af materialer, former og farver. I denne artikel kan du få inspiration til hvor og hvordan du kan finde det helt perfekte spisebord.


Annonce

Plankeborde

Når du skal vælge dit nye spisebord er det vigtigt at tænke over hvilket udtryk du vil skabe, og hvilken indretningsstil bordet skal passe, eller ikke passe, ind i. Hvis du for eksempel vil have et naturligt og organisk, men samtidig elegant look, kan det være en god ide at vælge et plankebord. Plankeborde er blevet enormt populære i de seneste år, og det kommer ikke som en overraskelse, da deres dybe farver og elegante linjer fanger blikket hos enhver der træder ind i rummet. Det er også et bord, der passer ind i mange typer af rum, da de fås i forskellige former og størrelser, der kan passe i både det lille spisekøkken eller den åbne spisestue. Hos Naturplank.dk finder du plankeborde i høj kvalitet og i et stort udvalg af farver og former. Om du så er til et rundt eller aflangt spisebord, eller til lyse eller mørke farver. Naturplank har også en guide til, hvordan du plejer og vedligeholder dit nye spisebord så det står flot og holder i mange år.


Glas

Hvis du derimod er mere til det minimalistiske og futuristiske look er et glasbord måske vejen frem. Et glasbord, ofte bestående af en glasplade og en base af træ eller metal, giver et helt andet udtryk og skaber en anderledes dynamik i rummet. Glasborde er oftest gennemsigtige og kan derfor skabe en følelse af luft og åbenhed i rummet, der ikke fås med borde i træ eller andre mere solide materialer, og de tilføjer en moderne elegance og lethed til din indretning. Med glasbordet skal du dog også være meget opmærksom på rengøringen, da der let kommer pletter og aflejringer på glasset. Hvis du har et bord af matteret glas kan der også komme fedtpletter på undersiden, specielt hvis der sidder små børn ved bordet. Derfor er glasbordet måske ikke det oplagte valg for børnefamilien.


Gå i genbrug

Hvis du leder efter et helt unikt udtryk og gerne vil finde et spisebord med både patina og historie, så kan du også tage på genbrugsjagt. Her har du muligheden for, for eksempel, at male bordet og gøre det endnu mere personligt, uden at betale en alt for høj pris. Genbrugs-vejen er også en mere fleksibel måde at finde dit nye spisebord på, da det er muligt at finde næsten alle former, farver og stile, og derfor også et bord, der passer helt perfekt ind i det enkelte hjem og kan tilpasses den enkeltes stil, hvis de mere moderne muligheder ikke føles som de rigtige.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.