Annoncørbetalt indhold

Få lavet en skræddersyet garderobe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du kan ikke få opbevaring nok. Opbevaringsmuligheder og praktiske løsninger er nøglen til den smarte indretning, når det kommer til alle de ting, som du gerne vil have plads til i dit hjem. Det er bare ikke altid, at møbler og rum passer så godt sammen.

Den udfordring kan blive løst, hvis du får en snedker til at lave den perfekte løsning til netop dit hjem. Ud over den praktiske side af sagen, så er den form for opbevaringsløsninger også de mest elegante. Hvis garderobemøblerne tilmed er produceret i noget lækkert og bæredygtigt materiale, som for eksempel træ, så er det bare toppen.

Annonce

Lad en professionel foreslå en unik løsning

Når du skal have skabt den perfekte garderobe i din entré eller i soveværelset, så kan rummet have nogle skæve mål i forhold til standardmøbler. Derfor kan det være vanskeligt at finde nogle møbler, der passer ordentligt til det pågældende rum”, udtaler Casper Møller Jensen, der er direktør for firmaet By Oak, der netop er ekspert i fremstilling af skræddersyede løsninger.

Det er her, den professionelle håndværker kommer ind i billedet”, fortsætter han. ”Den lokale snedker vil for eksempel kunne rykke ud i lokalområdet og vurdere et bestemt rum. Han eller hun vil kunne finde den geniale løsning og komme med forslag til, hvordan det kan gøres smart”, fortæller Casper Møller Jensen. ”Ofte vil det være sådan, at du vil blive præsenteret for en løsning, som er genial og perfekt tilpasset det pågældende rum”.

Det geniale ved den skræddersyede garderobe

Når du får lavet en fuldstændig skræddersyet garderobe i dit soveværelse eller i entréen, så vil møblerne være skabt til det pågældende rum. På den måde indgår rum og møbler i en smuk symbiose, som giver ro i indretningen.

Garderoben indgår som en naturlig del af rummet, netop fordi den er lavet præcis hertil. Har du en skrå væg eller et lidt bøvlet hjørne, så kan det udnyttes på en smart måde, hvor garderobens mål tager højde for det. Det er en virkelig smart måde at udnytte pladsen på, og hos By Oak kan du bestille en garderobe på mål, som passer præcis ind i netop din bolig.

Den skræddersyede garderobe giver dig den fulde udnyttelse af det rum, som den skal være i. Desuden vil du få et møbel, der er produceret af gedigent materiale og simpelthen er godt håndværk”, pointerer Casper Møller Jensen afslutningsvis.

Der kan også laves skræddersyede løsninger til andre rum

Andre rum i hjemmet eller på arbejdspladsen kan naturligvis også udstyres med skræddersyede løsninger. Det kan for eksempel være en reol i stuen, der fortjener at blive håndbygget og have individuelle mål.

Det er også genialt at få lavet et skræddersyet køkken efter mål, som passer perfekt til rummet. Sådan et køkken vil være en fornøjelse både at opholde sig i og at arbejde i. De skræddersyede løsninger gør indretningen personlig og smuk.

Ønsker du en eller anden form for skræddersyet snedkerløsning, så kontakt Snedker By Oak på Korinthvej 9, 9220 Aalborg Øst.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.