Annonce
Aarhus

Få Medina, Mads Langer eller Carpark North hjem i baghaven: Grøn Koncert spiller live for fans

Årets grønne koncerter er aflyst på grund af corona, men nu tilbyder arrangøren otte heldige danskere at få et af årets navne hjem i haven og spille live. Arkivfoto: Jens Thaysen / Scanpix Ritzau
Udover en ansøgning skal man lave en lille video af baghaven, husbåden eller den altan, hvorfra man vil holde festen.
Annonce

AARHUS: Ligesom alle andre festivaler og store koncerter er også Grøn Koncert 2020 aflyst på grund af corona-pandemien, men nu giver arrangøren bag de omrejsende sommerkoncerter otte heldige danskere mulighed for at få en live koncert i baghaven i stedet.

Det nye tiltag betyder, at private danskere lægger hus til koncerterne, som radiostationen Nova sender live fra, og om aftenen kulminerer det hele med et stort show, der sendes på TV 2 og TV 2 PLAY.

Hvis du er interesseret i at blive en af de otte værter for Grønnere Grøn og dermed få en livekoncert hjem i din have, på din altan, husbåden eller noget helt andet, så har du mulighed for at tilmelde dig castingen fra onsdag 24. juni, skriver arrangøren på Grøn Koncerts hjemmeside.

Annonce

Deadline 3. juli

I ansøgningen skal man fortælle, hvorfor arrangøren skal vælge lige præcis dig til en af live-koncerterne, og man skal lave en kort video, hvor man viser stedet for din fest frem og fortælle lidt om, hvilken fest, man ønsker at holde, og hvem der vil blive inviteret.


Hvis du er interesseret i at blive en af de otte værter for Grønnere Grøn og dermed få en livekoncert hjem i din have, på din altan, husbåden eller noget helt andet, så har du mulighed for at tilmelde dig castingen.

Muskelsvindfonden


Castingen slutter 3. juli, og for at ansøge skal man være fyldt 18 år.

På plakaten til Grøn Grønnere 25. juli er; Carpark North, Clara, Dizzy Mizz Lizzy, Hjalmer, Mads Langer, Medina, Plake, Scarlet Pleasure og Topgunn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kæmpeslagsmål i Viby: 21-årig mand blev stukket flere gange

Annonce