Annoncørbetalt indhold

Få optimeret din pensionsordning ved en faglig og uvildig pensionsmægler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Er din pensionsordning allerede optimeret, så den passer til dine ønsker og behov? Hvis dette ikke er tilfældet, så kan en faglig og uvildig pensionsmægler hjælpe dig. I denne artikel kan du læse om, hvordan APC Forsikringsmæglere kan tilbyde professionel pensionsrådgivning til dig, som gerne skal give dig flere penge til dig selv, når du engang skal på pension.

Når pensionsrådgivning skal være uvildig

Annonce

Du kan altid stole på, at APC Forsikringsmæglere varetager dine økonomiske interesser. Mange danskere har været glade og tilfredse med den rådgivning, som de har fået tilbudt. Erfarne pensionsrådgivere ved APC sørger for, at du forstår din egen pensionsordning fuldt ud - og det gælder egentlig uanset, om du bliver kunder ved dem eller ej.

Det er dog let at blive kunde hos APC, og som kunde får du adgang til flere gode fordele, der blandt andet er følgende:

  • Faglig, kompetent og uvildig pensionsrådgivning
  • Blandt de laveste pensionsomkostninger
  • En løbende overvågning over din pension
  • Fri mulighed for at vælge ethvert pensionsselskab

Det er værd at huske på, at en god pensionsopsparing giver dig muligheden for endelig at realisere de drømme, som du tidligere ikke har haft hverken tid eller penge til. Så man kan jo sige, at en pensionsopsparing er mere end blot de penge, som du kommer til at spare op.

En fornuftig pensionsordning kan give dig en ny form for frihed. Og med den rette pensionsordning, der passer med dine ønsker og behov, så har du mulighed for at gøre, hvad du har lyst til. APC hjælper dig med at finde frem til netop dén pensionsordning, der er mest gavnlig for dig.

Du kan være sikker på, at pensionsrådgivning fra APC Forsikringsmæglere altid er uvildig og uafhængig af andre løsninger og produkter, for APC er nemlig ikke bundet af nogle bestemte aktører. Du kan tilmed vælge imellem alle de pensionsselskaber i Danmark, der har relevans for dig, og hvor du kan få den mest fordelagtige pensionsordning.

Blot du er glad og tilfreds med rådgivningen fra APC, så er de ligeledes også tilfredse. Det er nemlig uvildig pensionsrådgivning, der vil noget - og så får du de bedste forudsætninger for at få mest muligt ud af din pension, hvilket kommer dig til gode, når pensionsalderen kommer.

Bag om landets største pensionsmægler

APC Forsikringsmæglere er Danmarks største pensionsmægler med en omsætning på over 150 millioner kroner, og som beskæftiger mere end 100 dygtige medarbejdere. APC har mere end 14.100 kunder, der tilsammen har en pensionsopsparing på over 24 milliarder kroner. Det sætter dem altså i en fordelagtig position, når de skal forhandle aftaler til deres kunder - og det kommer naturligvis dig til gode, så de kan tilbyde nogle af de laveste pensionsomkostninger på markedet.

Hvert år rådgiver APC Forsikringsmæglere flere end 6.000 danske lønmodtagere om deres pensionsforhold, så de kan få muligheden for at finde frem til den mest optimale pensionsordning for dem. APC hjælper danskerne igennem pensionsjunglen med en lavpraktisk og letforståelig tilgang til pension, hvor du bliver præsenteret for de forskellige muligheder, der er relevante for dig og den situation, som du befinder dig i.

APC Forsikringsmæglere er stiftet med et princip om at gøre pensionsbranchen mere overskuelig, transparent og tilgængelig for danskerne. Derfor er det altid de enkelte kunders interesser, der er i fokus, og APC er ikke bundet af at tilbyde dig specifikke pensionsordninger eller pensionsselskaber.

Som helt almindelig lønmodtager vil du dermed være sikker på, at du kan få den bedste pensionsrådgivning fra en professionel pensionsrådgiver, der er fuldstændig uafhængig af andre aktører på markedet. Vil du vide mere om hvem APC Forsikringsmæglere er? Så følg blot linket, hvor du kan læse endnu mere om APC.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.