Annoncørbetalt indhold

Få overblik over de forskellige ipads inden jul

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du har lidt svært ved at finde ud af, hvad du selv ønsker dig, eller hvad du skal give dine nærmeste i julegave, så er en ipad en rigtig god mulighed. Ipad’en kan bruges af både store som små til enten underholdning eller til eksempelvis undervisning og møder. Med en ipad kan man gøre hverdagen meget nemmere på mange punkter. Hvis man eksempelvis sidder i toget og mangler underholdning, er den god til at vise serier og film på en skærm, der har en størrelse, som er væsentligt større end skærmen på en telefon. Man kan også tage en ipad med sig på ferie eller når man skal på længere tog- og busture og bruge den som underholdning, eller man kan tage den med, når man skal til forelæsninger eller møder, hvor man kan bruge den til at tage noter på.

Der findes mange forskellige typer af ipads. Den almindelige ipad har typisk en skærmstørrelse på 10 tommer og vejer 500 gram. Den er god, hvis du vil have den med dig rundt engang imellem, og den er især god, hvis du benytter den derhjemme til internetsøgninger. Men hvis du ønsker at gøre brug af den til mere end bare underholdning og de aller mest praktiske ting, eller hvis du ofte skal have den med rundt, er der andre modeller, der muligvis passer bedre til dit behov.

Annonce

Der findes flere forskellige modeller af ipads på markedet. For at du kan få dig et ordentligt overblik over de forskellige modeller af ipads, kan du lave internetsøgning for at lave en ipad sammenligning. Du vil således finde ud af, at der findes mange forskellige modeller, der hver især kan noget forskelligt. En ipad mini er eksempelvis væsentligt mindre i både skærmstørrelse og vægt end den almindelige ipad, og det gør det derfor nemmere at transportere den med rundt, og den er også nem at have med i en mindre taske. En ipad air derimod har den samme størrelse som den almindelige ipad, men den har en bedre ydeevne, og derfor er den god til at lagre billeder, film og musik, og den er også god til, hvis du eksempelvis vil i gang med billede- og filmredigering eller lignende. Der er altså mange forskellige muligheder, og det vil med garanti skabe glæde hos den, der finder en ipad under juletræet i år.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.