Annonce
AGF

Få overblikket: Balladen om Atletion

Ceres Park og Arena drives af selskabet Atletion, der ejes af AGF A/S. Forpagtningsaftalen med Aarhus Kommune løber til 2020. Foto: Axel Schütt
Den seneste uge har Århus Stiftstidende skrevet en række artikler om idrætskomplekset Atletion, som forpagtes af AGF A/S og som har mødt hård kritik fra brugerne. Vi har samlet alle artiklerne her.
Annonce

FODBOLD: Den seneste uge har Århus Stiftstidende skrevet en række artikler om idrætskomplekset Atletion, som forpagtes af AGF A/S og som har mødt hård kritik fra brugerne. Vi har samlet alle artiklerne her.

AGF får massiv kritik ...

Stadionhallen. Arkivfoto: Ole Nielsen.

AGF får massiv kritik for drift af Ceres Park og Arena

Den første artikel, vi bragte, som fortæller om, at det er AGF mod alle i området omkring stadion. Kritikken er stort set enstemmig fra brugerne af AGF A/S' forpagtning af Atletion.

Læs artiklen

Aflysninger i hobetal i Atletion ...

Atletion. Foto: Axel Schütt

Aflysninger i hobetal i Atletion: Ligahold måtte rejse udenbys for at træne før vigtig kamp

Lejerne af stadionhallerne ved Ceres Park får aflyst deres træningstimer i massevis. Klubber oplever, at AGF - der er forpagter - prioriterer messer over det sportslige i idrætsfaciliteterne.

Læs artiklen

AGFs svar

Jacob Nielsen, direktør i AGF A/S. Arkivfoto: Ole Nielsen

Efter hård kritik: Nu svarer AGF

AGF A/S ønskede i første omgang at svare på kritikken fremført i de to første artikler skriftligt. Det har vi bragt i sin fulde længde.

Læs artiklen

Slidt og utidssvarende ...

Kvaliteten af Ceres Park er ikke, hvad den har været. Arkivfoto: Axel Schütt

Slidt og utidssvarende: Stadion og haller lever ikke op til moderne krav

Aarhus får svært ved at tiltrække landskampe i fodbold på grund af kvaliteten af stadion. Samtidig beklager brugerne af Atletion sig over standarden af samtlige haller. AGF A/S er tilbageholden med at foretage renoveringer, da forpagtningsaftalen med Aarhus Kommunen er ved at udløbe.

Læs artiklen

Prisen for leje af Atletion er uholdbar ...

Ceres Park og Arena. Foto: Axel Schütt

Idrætsklubber i kor: - Prisen for leje af Atletion er uholdbar og gør det svært at drive en forretning

Det anses som stort set umuligt at drive en klub på lige vilkår med sine konkurrenter med de priser, som lokale idrætsklubber opkræves for at leje sig ind i det kommunalt ejede Atletion. AGF A/S afviser kritikken med, at de overholder forpagtningsaftalen og desuden ikke tjener penge på blandt andre Aarhus Uniteds tilstedeværelse.

Læs artiklen ($)

Politikere åben for ny forpagter

Det er ikke givet, at AGF skal forpagte Atletion i fremtiden. Arkivfoto: Ernst van Norde/Scanpix

Politikere åbner for en anden forpagter af Atletion end AGF

Flere brugere af Atletion ønsker en ny forpagter. AGF A/S selv beder Aarhus Kommune finde ud af, hvad der skal ske med området for at undgå problemer i fremtiden.

Læs artiklen

Avisens leder

Den gamle stadionhal. Arkivfoto: Ole Nielsen

Leder: Sønderlemmende kritik: AGF mod alle andre

Avisens chefredaktør Jan Schouby har skrevet en leder om problematikken, hvor han mener, at; "evalueringen må give politikerne stof til eftertanke. For det har naturligvis aldrig været meningen, at brugerne af byens idrætsanlæg skulle bydes så dårlige forhold, som det er tilfældet."

Læs artiklen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce