Annoncørbetalt indhold

Få spændingen i soveværelset tilbage

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske har den hjemmegående hverdag under lockdown været en udfordring for erotikken i parforholdet. At gå op og ned ad hinanden alle ugens syv dage, er ikke det mest ophidsende og man kan nok hurtigt komme til at tilsidesætte det intime samvær. Måske forsvinder lysten simpelthen helt. Hvis det er tilfældet i dit forhold og hvis den erotiske gnist er udfordret, så følger her nogle tips til at aktivere lysten igen.  


Annonce

Gør dig til for din partner 

Selvom man ikke har været tvunget til at tage det pæne tøj på, når arbejdet kan klares hjemmefra, så kan det alligevel være en god idé at trække i noget fint hverdagstøj og lade joggingbukserne ligge. Det kan hjælpe enormt på tiltrækningen, at man husker at gøre sig lidt til for hinanden. Og det kan være så simpelt som at droppe det behagelige joggingtøj og dubbe lidt parfume på.

Man har en tendens til at tage hinanden for givet, når man er sammen alle timer af døgnet. Og der skal ikke nødvendigvis meget til at vække din partners blik på dig og pirre den lyst, som har været fraværende.


Få nye oplevelser sammen 

Hvis der har været tørke i soveværelset gennem lockdown, så vil det muligvis allerede lysne lidt nu, hvor landet er begyndt at åbne igen. Nu er der i hvert fald mulighed for at invitere partneren ud til en middag, en forestilling eller et glas vin. Selvom man ofte kan have lyst til at blive hjemme, kan det ofte hjælpe at se hinanden i et nyt lys.

Det kan skabe et større nærvær at være ude sammen, da man ikke kommer til at forsvinde ned i mobilen. Og så kan det være vigtigt at få nye oplevelser sammen, som kan inspirere og aktivere samtalen. Selvom det foregår langt fra soveværelset, kan det give ny energi som kan rejse med ind under dynerne.


Dyk ned i sexlegetøjet 

Der er mange muligheder for at udforske nye former for intimt samvær og peppe sexlivet lidt op. Her kan det være en stor hjælp at invitere lidt sexlegetøj ind i soveværelset. Selvom det måske kan virke grænseoverskridende for nogen, så er det en effektiv måde at få nye input til sex. Særligt hvis man har en tendens til at ty til den samme rutine og har svært ved at bryde ud af et fastgroet sexmønster.

Man kan starte i det små med en pirrende fjer, blindfold eller et håndjern. Der findes forskellige former for sexlegetøj, som især er velegnet til par og som kan give øget nydelse til begge parter. Selvom en dildo ofte bliver set som et redskab til kvinden selv, så kan den også peppe sexlivet for et par op.


Massér hinanden 

Massage kan virke simpelt og måske lidt som en kliché, men det er behageligt og virkningsfuldt at give hinanden en god lang massage. Det er vigtigt at tage sig god tid, så man ikke stresser sig igennem, men derimod komme ned i gear sammen. Stress er ikke en drivkraft i sexlysten, så det handler om at finde ind i afslapningen sammen.

Det er sjældent, at en massage med velduftende olier ikke prikker til lysten. Hvis I skal helt ned i gear, så tænd nogle stearinlys og find nogle behagelige toner, som kan akkompagnere den afslappende og ophidsende stund.


Onanér 

Det kan måske virke modsigende, hvis man gerne vil have gang i sexlivet med sin partner. Men hvis lysten er udfordret, så kan det være en god idé at onanere. Det kan sætte gang i lysten hos dig selv og måske tage forventningerne ud af den intime samvær med din partner. Det kan være, at du kan finde frem til nye fantasier eller en anden berøring, som du kan indvie din partner i.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.