Annonce
Mærk Aarhus

Få sved på panden inden julefrokostens fede mad

Foto: Mærk Aarhus
Trænger medarbejderne til at få brændt en masse energi af, inden de skal sidde og spise fed mad hele aftenen til julefrokosten – så har Rush Aarhus muligheden for at ryste kollegaerne sammen til høvdingebold eller dodgeball på trampolin

Det handler om at kende sine begrænsninger, når man skal hoppe rundt på en trampolin i halvanden time.

Noget, de kvindelige gæster ofte er bedre til end mændene. De mandlige gæster opdager først, hvad deres kroppe ikke kunne holde til, når det er for sent, siger Thomas Møller Pedersen med et grin.

Han er general manager i Rush Aarhus, en stor trampolinpark placeret i Højbjerg.

- Alle kan være med, og der er ingen vægtbegrænsninger eller lignende på vores trampoliner, men der er nogen – typisk mænd - der godt kan mærke deres lænd dagen efter, siger han med endnu et grin.

Mange af gæsterne har det rigtig sjovt, men mange er også store konkurrencemennesker, og blandt andet derfor bliver alle hold guidet igennem konkurrencerne af en instruktør.

- Instruktøren er med til at føre point og have styr på reglerne – ellers var der mange diskussioner og meget snyderi, for der kan være flere fortolkninger af en sejr – og af et nederlag, lyder det fra Thomas.

Aktivitet udover alkohol

Der er ofte mange forskellige virksomheder og mennesker igennem Rush Aarhus i løbet af en julefrokost-sæson, fortæller Thomas.

- Vores kunder er meget forskellige. Vi har haft frisører, en flok murer, læger og sågar Queen Machine igennem herude.

Fælles for dem er, at der skal fyres noget energi af, inden festen ofte går videre til en restaurant eller andet selskabeligt.

- I Danmark i særdeleshed, handler det jo meget om at drikke sig totalt i hegnet til julefrokosten, men vi oplever, at mange virksomheder efterspørger noget andet.

- Her kommer de ud og får brugt deres krop og brændt noget krudt af. Man har mulighed for at konkurrere og på den måde komme sine kollegaer ved på en helt anden måde end til dagligt, siger Thomas.

Trang til at komme ud

Derfor er der også først alkohol efter aktiviteterne – både af hensyn til sikkerheden, men også de andre gæster i hallen, som også kan være børn, forklarer Thomas.

Hos Rush Aarhus kan de godt mærke, at mange har brug for at komme ud og lave noget sammen, og omgås sine kollegaer efter en lang periode med hjemmearbejde.

- Vi har virksomheder på 400 mennesker, der lejer baner over nogle dage, og så kommer alle deres afdelinger igennem 20 styk af gangen. Det kan også være en virksomhed, der lejer hele hallen i to timer og stiller det til rådighed for sine kunder, fortæller Thomas.

Men der kan også bare være nogle stykker fra en mindre virksomhed. De har prøvet det hele.

- Jeg vil sige, næsten alt kan lade sig gøre herude, hvis virksomhederne har nogle særlige ønsker. Vi gør alt, hvad vi kan for at give dem en god dag og tilpasse det deres ønsker, siger han.

Der var dog bare lige en enkelt gang med en stripper, hvor han var nødt til at sige nej.

Nej til stripper, men..

Der er nemlig mulighed for at iscenesætte arrangementet i deres hal, hvis en virksomhed har et bestemt ønske om et tema for eksempel, forklarer Thomas.

- Vi havde 150 voksne IT-folk, der havde temaet

børnefødselsdag for hele dagen. Så de fik kagemand, sang børnefødselsdags-sange og drak slush-ice.

Vi kan lave meget, når vi kender til deres behov.

- Jeg tror kun, jeg har sagt nej en enkelt gang, da der var en polterabend, der ville have en stripper ud. Men det var kl. 11, og det er prime time for vores børnefødselsdage, så det gik ikke, siger Thomas.

- Havde det været senere, så gør vi bare det, griner han.

Mulighed for julefrokost

Det er vigtigt for Rush Aarhus, at gæsterne får en rigtig god oplevelse, når de er herude.

Selvom det ikke er julefrokoster, de holder flest af, men mest bliver brugt til en sjov aktivitet inden selve julefrokosten, så kan de også sagtens arrangere noget mad, hvis man ønsker at holde festen samlet derude.

- Mange vil videre til restaurant, når de har været herude i en time til halvanden. Der kan godt gå lidt for meget pølsehorn og slush-ice i den herude, siger Thomas, men uddyber:

- Når det så er sagt, kan vi sagtens arrangere mad udefra, der bliver bragt hertil. Det har vi gjort før, men det er ikke det vi slår os på.

Der kan laves en individuel pakke, og alt efter hvad virksomheden ønske, kan alt slags mad blive bragt dertil – og så kan de også godt få andet at drikke en slush-ice.

Aarhus For abonnenter

Fremtidens tog kræver kæmpe ombygning af Aarhus H, og den kommer til at støje: Nu er sidste chance for at klage

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

AGF

AGF-året der gik: Her er seks nedslag fra de mest opsigtsvækkende kampe

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Er dette spisested virkelig bedre end Frederikshøj?

Aarhus

Coronasmitten viger ikke en tomme i Aarhus: De seneste par døgn er smittetallene frosset fast

Navne

Fra retsmediciner til lokalpolitiker: Kate Runge har altid kæmpet for byens svageste

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Aarhus For abonnenter

Ældreplejen i Aarhus til årsprøve: Rådmanden er overordnet tilfreds - ældrerådet ser plads til forbedringer

Aarhus

Casablanca-familie åbner ny restaurant: Nordisk og fransk køkken i tidligere direktørbolig

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Alarm 112

Sommerhus opslugt af flammer: - Det har været fuldstændig overtændt

Erhverv For abonnenter

Sikkerhedsbrud hos Nets: Sven fik brev med nøglekort til en ukendt kvinde

Kultur

The Julekalender vender hjem: Nu kan du puste grise op på det samme toilet, som Oluf sad på for 30 år siden