Annonce
Østjylland

Fængslet efter mordforsøg: Skød bekendt i hovedet med jagtgevær

Den sigtede blev under en større politiaktion anholdt ved sit hjem i Hasselager. Foto: Per Øxenholt/Ritzau Scanpix

En mand fra Hasselager blev søndag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab og vold af særlig rå, brutal og farlig karakter.

Annonce

Randers: Den 45-årige mand, der lørdag blev anholdt efter angiveligt at have skudt en bekendt på Ravngårdsvej i Hadsten, blev søndag formiddag klokken 10.00 fremstillet i grundlovsforhør i retten i Randers.

Manden er anklaget for drabsforsøg, idet han afgav tre skud med et jagtgevær mod en 40-årig mand, der blev ramt i hovedet og i lysken. Desuden er han anklaget for vold af særlig rå, brutal og farlig karakter, da han også slog den 40-årige adskillige gange med geværet, og ligeledes slog den 40-åriges nabo, som også kom til stedet.

Herefter flygtede den formodede gerningsmand fra stedet i sin bil med politiet i hælene. Han blev dog anholdt klokken 13.12 under en større politiaktion ved sit hjem på Porsevænget i Hasselager.

Manden, der blev ramt af skud, blev lørdag meldt uden for livsfare.

I det kolde retslokale sad den 45-årige mand iført blå dragt og klip-klappere med et tæppe over sig, mens anklager, Marianne Birck, læste sigtelserne op. Manden nægtede sig skyldig i begge sigtelser, men erkendte at have været på stedet og afgivet to skud.

Herefter blev der fra anklagerens side anmodet om lukkede døre af hensyn til politiets efterforskning, da der ifølge hende stadig er nogle udeståender omkring undersøgelse gerningsvåbnet, som ved offentligt kendskab kan forpurre eller besværliggøre politiets arbejde. Resten af grundlovsforhøret foregik derfor uden avisens tilstedeværelse.

Den 45-årige blev varetægtsfængslet i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce