Annonce
Erhverv

Fætter BR tilbage i Bruuns Galleri: Legetøjsbutikken genåbner

Nu er der kommet dato på "snart". 29. marts er kan man igen købe legetøj i BR i Bruuns Galleri. Foto: Bo Nørgaard
Legetøjskæden Fætter BR har været under ombygning, siden den lukkede. Nu er Salling Group klar til at åbne de første BR butikker igen.
Annonce

AARHUS: Så ligger åbningen klar. Fætter BR åbner i Bruuns Galleri i Aarhus fredag 29. marts.

Legetøjet er ved at være på plads på hylderne. De nye medarbejdere er klar i de røde trøjer. Ballonerne er ved at blive pustet op. Nu skal der liv i Fætter fætter igen. Sådan lyder det fra Salling Group, der har overtaget den kuldsejlede butikskæde.

I de kommende måneder vil legetøjskæden BR åbne 26 butikker rundt i landet. 25. marts åbner BR sin første butik, som bliver på Vimmelskaftet i København, og Bruuns Galleri følger efter fire dage senere. Tidspunktet er 29. marts klokken 12.00.

– Det er fantastisk, at vi nu er nået hertil, og jeg har glædet mig som et barn til juleaften til at kunne invitere til åbningen af den første nyåbnede BR-butik. Vi ser meget frem til åbningerne, hvor vi også har et par overraskelser i ærmet til de børn, der kommer på åbningsdagen, fortæller BR-chef, Charlotte From.

– Siden vi kunne annoncere køb af BR’s varelager og brand, er det gået stærkt. Der sker noget hver eneste dag, og vi glæder os til, at vi har alle åbningsdatoer på plads. Vi mærker en stor opbakning til BR fra alle egne af Danmark, og vi glæder os til at få åbnet samtlige butikker, uddyber Charlotte From.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce