Annonce
Fødselsdage

Fødselar tog Odder til sig

Birgit Lund Nielsen, Odder, fylder 90 år mandag 13. januar. Privatfoto
Annonce

90 Birgit Lund Nielsen, Odder, fylder 90 år mandag 13. januar.

Hun har gennem et langt liv været aktiv i foreningsliv og politik. Hun læser fortsat sin daglige avis og har stor glæde af gåture i Odder by og i naturen.

Birgit Lund Nielsen voksede op i Vigersted på Midtsjælland, hvor familien havde en købmandsforretning. Det meste af sit voksne liv var hun bosat med mand og børn på Femø, nord for Lolland.

Hun blev oprindelig uddannet apotekerassistent, men har gennem sit aktive arbejdsliv både været involveret i politik, i en periode som viceborgmester på Vestlolland, som kordegn og kirkesanger og som underviser på øens skole. Derudover kom arbejdet med at passe familiens landbrug og den store have.

Som pensionister flyttede Birgit og hendes livslange ægtefælle Jørgen til Odder for at komme tættere på børn og børnebørn. Her nåede de at få nogle gode år sammen og oplevede bl.a. glæden ved at kunne fejre guldbryllup. Birgit Lund Nielsen har også i Odder været aktiv i byens foreningsliv, bl.a. som frivillig i Kirkens Korshær, hvor hun blev et kendt ansigt i genbrugsbutikken på gågaden.

Fødselsdagen fejres med familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce