Annonce
Fødselsdage

Fødselsdag: Bygningskonstruktør med lederopgaver

Henrik Mulvad fylder 60 år onsdag 12. juni.

60 Henrik Mulvad, Beder, fylder 60 år onsdag 12. juni.

Henrik Mulvad er uddannet bygningskonstruktør fra Horsens i 1987, hvor han i den første tid af uddannelsen studerede i Aarhus. Efter endt uddannelse arbejde han hos D.A.I. i to år, inden han i 1989 kom til Arkitektgruppen i Aarhus, der senere skiftede navn til Arkitema Architects. Han kunne i februar i år dermed fejre 30-årsjubilæum.

Gennem årene har han deltaget i mange forskellige typer projekter, men i de første mange år primært som konstruktør på almene boliger, hvorefter han stille og roligt fik mere ansvar og samtidig kom til at arbejde på store erhvervsdomiciler og totalentrepriser. Vejen til titlen som bygherrerådgiver kom i 2012, da han blev projektleder på et nyt rygmarvscenter på regionshospitalet i Viborg. Efter denne opgave blev der oprettet en bygherrerådgivningsafdeling i Arkitema, som han var selvskrevet til at blive en del af. Senest har han ledet rådgivningen i omdannelsen af Augustenborg Slot fra et nedslidt psykiatrisk hospital til et moderne kontormiljø i historiske omgivelser for Landbrugsstyrelsen.

Henrik Mulvad er et udpræget familiemenneske, der har boet sammen med sin kone, Mette, i Beder siden 1987. Som søn af en tømrer sætter han pris på i fritiden at bruge hænderne til klassiske håndværksopgaver som modvægt mod dagligdagens stillesiddende arbejde. Han arbejder gerne med projekter i familiens bolig og i sommerhuset. Børnene har som voksne alle bosat sig i Østjylland.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

20-årig overfaldet af en gruppe hætteklædte mænd med 'ghetto-dialekt'

Annonce