Annonce
Navne

Fødselsdag: Chefoptiker holder fri i naturen

Medejer og chefoptiker hos Kontaktlinse Instituttet og Buris Briller, Bo Lauenborg, fylder 60 år tirsdag 14. juli. Privatfoto
Annonce

60 ÅR: Bo Lauenborg, Aarhus C, fylder 60 år tirsdag 14. juli.

Bo Lauenborg er medejer og chefoptiker hos Kontaktlinse Instituttet og Buris Briller. Han blev uddannet optiker i 1982 på Optikerhøjskolen i København og har siden da været en central figur i udviklingen inden for kontaktlinser.

Interessen for kontaktlinser har ført til, at han i dag er anerkendt bredt i Europa som foredragsholder og ekspert indenfor bl.a. multifokale kontaktlinser, tørre øjne samt dropout på kontaktlinser.

Hos Kontaktlinse Instituttet lægger han vægt på både et godt arbejdsmiljø, og at hans medarbejdere har den nyeste viden inden for faget. Han er i særdeleshed stolt af, at virksomheden for andet år i træk har vundet prisen Nordic Optical Awards 2020 i kategorien ”Bedste selvstændige butik.”

Bo Lauenborg har i mange år været bestyrelsesmedlem i Dansk Optometri og Kontaktlinse Selskab (DOKS) samt medlem af Danmarks Optikerforenings Uddannelsesvalg. Han er tillige major af reserven i Den Kongelige Livgarde.

I sin fritid løber han lange ture og går på jagt. Han er gift med Lise Lauenborg, og sammen har de datteren Amanda. Den runde fødselsdag skal fejres med familie og venner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Aarhus

Corona-smitte: Halvdelen af nye tilfælde kommer fra Aarhus

Aarhus For abonnenter

Da Aarhus blev slået tilbage til start: Coronavirus har taget Smilets By i førergreb

Annonce