Annonce
Fødselsdage

Fødselsdag: Familiemenneske med værktøjssnilde

Lars Chr. Bærentsen, Risskov, fylder 60 år torsdag 14. november. Privatfoto
Annonce

60 Lars Chr. Bærentsen, Risskov, fylder 60 år torsdag 14. november.

Han startede i 1986 værktøjsgrossistfirmaet Millarco A/S i Egå. Millarco importerer værktøj fra både Østen og Tyskland, og kunderne er byggemarkeder i både Danmark og Skandinavien. Han har konstant fokus på at udvikle virksomheden, herunder at videreudvikle varesortimentet. Virksomheden voksede, og i 1999 blev lokalerne i Egå for små. Han fik derfor bygget nyt domicil i Lystrup.

I år etablerede han - i samarbejde med elværktøjsproducenten Einhell AG i Tyskland - firmaet Einhell Nordic A/S, der tilbyder et sortiment af opladeligt batteriværktøj med én og samme batterimodel. Det er et nyskabende koncept.

Lars Chr. Bærentsen har sideordnet med driften af Millarco A/S været aktiv i bestyrelsen for Aarhus Elite i årene fra 2005 til 2010.

Han er et stort familiemenneske, og han nyder gerne fritiden sammen med sine tre børn, Jonas, Casper og Catrin, specielt i deres traditionsbundne "fredagsklub", hvor den officielle weekend starter, eller i huset i Vence i Sydfrankrig, som er familiens anden base.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce