Annonce
Navne

Fødselsdag: Selvstændig ildsjæl fylder 50 år

<p>Bo Gustafsson</p>

Bo Gustafsson, Elsted Byvej 26, Lystrup fylder 50 år lørdag 16.juli.

Bo Gustafsson er opvokset i Elsted ved Lystrup, hvor han har levet det meste af sit liv. Efter endt skolegang blev han uddannet tømrer, og straks efter læretiden, i 1986, startede han egen virksomhed. I visse perioder har virksomheden kørt på vågeblus, mens Bo Gustafsson har haft ansættelse hos bl.a. Skanska og H.S. Hansen.

Bo Gustafsson

De forskellige job har ført til arbejde i bl.a. Sverige, Tyskland, Gibraltar, Australien, og Skotland. Siden 1995 har Bo Gustafsson arbejdet fra basen i Elsted - fra 2006 på fuld tid med egne virksomheder inden for byggeteknisk rådgivning og med eget ejendomsselskab.

Han er far til drengene Tobias på 17 og Jonas på 16, og igennem alle drengenes skoleår har Bo været aktiv i den lokale skolebestyrelse, ni år som formand. I vinterhalvåret har Bo Gustafsson de seneste 13 år været aktiv i logen Clementia, en loge i Serapions-Ordenen, som er en ren dansk loge, der bl.a. står for donationer til særligt trængende personer og organisationer som yder en ekstraordinær indsats for udsatte og svage grupper i nærområdet.

Annonce

På det politiske plan er Bo Gustafsson aktiv i partiet Venstre, hvor han har været opstillet til byrådsvalg og netop har afsluttet fire år som formand i den lokale vælgerforening. Bo Gustafsson interesser sig også for historie og kultur - og særligt for europæisk arkitektur.

Når tiden tillader det, fordyber Bo sig gerne med portrættegning, og han har deltaget i kunstakademiets undervisning på aftenhold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny direktør for Kattegatcentret

Annonce