Annonce
Fødselsdage

Fødselsdag: Vennernes ven fylder 80 år

Knud Vestergaard, Odder, fylder 80 år. Privatfoto

80 Knud Vestergaard, Odder, fylder tirsdag 3. december 80 år.

Han er født i Horsens. Efter endt skolegang og konfirmation kom han i lære som slagter i Horsens. Efter svendeprøven, som han bestod med ros, kom han ind som soldat og var udsendt for FN på Cypern. Efter hjemsendelsen kom han til Løsning og fik arbejde hos slagtermester Svend E. Algreen. I Løsning traf han Ingrid, blev forelsket og siden gift. Parret flyttede i lejlighed i Odder. Senere købte de egen bolig og bor i dag i andelsbolig.

Knud Vestergaard skiftede job og blev ansat hos Falck i Odder, hvor han var i knap 40 år. Han blev et kendt ansigt i byen. Trods skiftet til Falck glemte han ikke sin uddannelse som slagter, og han parterede okser, svin, rådyr med mere, hvor der var brug for ham.

Knud Vestergaard er vennernes ven. Har man en gang fået hans venskab, varer det livet ud. Han er der for sine venner og familien. Man ringer aldrig forgæves, hvis man mangler hjælp.

I 2013 fejrede Ingrid og Knud Vestergaard guldbryllup. Sammen har de to børn og fire børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus For abonnenter

Tøfting går til Herning: Men Gå-Petersen gik fra Aarhus til Paris og tilbage igen med to øl og en serveringsbakke

Annonce