Annonce
Aarhus

Fødselsdags-overraskelse og kagemand til Byens Bedste

De to fødselarer på scenen. Den 9-årige William Stokkebroe fik efter sin optræden overrakt en kagemand som en fødselsdags-overraskelse af aftenens vært, der fyldte 46 år. Foto: Axel Schütt

Både aftenens vært, Anders Breinholt, og den århusianske danser William Stokkebroe, som optrådte til showet, kunne fejre fødselsdag til Byens Bedste. Den 9-årige danser blev overrasket med kagemand på scenen efter et stort danseshow på scenen.

AARHUS: Der var både kagemand og fødselsdagssang til Byens Bedste i år - der var nemlig hele to fødselarer at fejre.

Først på aftenen blev der sunget fødselsdagssang for showets vært, Anders Breinholt, som fyldte 46 år.

Men lidt senere blev det den 9-årige danser, William Stokkebroes, tur.

Han blev overrasket med en kæmpe kagemand, efter han havde optrådt med sit dansehold Beatfabrikken til aftenens show. Så stor, han ikke selv kunne bære den derfra igen.

- Først og fremmest stort tillykke med fødselsdagen. Men hvordan i alverden kan man danse i så stramme bukser, er det ikke svært?, lød det fra Anders Breinholt.

- Nej, svarede William Stokkebroe kort, efterfulgt af stor latter fra publikum.

Den yngste fødselar fik hjælp med at bære den store kagemand ud, mens publikum hujede og klappede af både William Stokkebroe og danseholdet Beatfabrikken.

Her ses den 9-årige fødselar, William Stokkebroe, med sin lillesøster Felina Stokkebroe på 5 - snart 6 - år. Han optrådte tidligere på aftenen med sit dansehold. Foto: Kim Haugaard
Annonce

Hvem er det nu lige..

William Stokkebro blev som to-årig verdenskendt, efter han dansede sig ind i alles hjerter i en Youtube-video, der gik fuldstændig viralt på internettet.

I videoen ser man ham som lille dreng danse rundt til det gamle Elvis-hit "Jailhouse Rock" i forældrenes dansestudie i Aarhus.

Videoen er i dag set over 37 millioner gange, siden den blev lagt op i 2012.

Den er set i hele verden, og interessen for den dengang 2-årige William Stokkebroe var efterfølgende enorm fra flere udenlandske medier.

Han stoppede dog med at danse i en periode efter sin tidlige berømmelse, men for nogle år siden begyndte han igen at danse.

William Stokkebroes forældre, Kristina og Peter Stokkebroe, er selv tidligere dansere og har vundet flere forskellige Europa-og Verdensmesterskaber i latin. De er blandt andet også femdobbelte verdensmestre i sportsdans.

Begge forældre begyndte selv at danse, da de var tre og fire år, og derfor er det ikke fra fremmede at sønnen har sine dansetrin fra.

I dag bor familien i Aarhus, hvor Kristina og Peter Stokkebroe har deres dansestudie "Studie 43" i Risskov.

De to fødselarer på scenen. Den 9-årige William Stokkebroe fik efter sin optræden overrakt en kagemand som en fødselsdags-overraskelse af aftenens vært, der fyldte 46 år. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce