Annonce
Sport

Følg AGF til Champions League finalen i 2017

Ja, hvem skal De Hviiee møde i Champions League finalen 2017 i Wales? Det diskuteres nu heftigt blandt 2800 medlemmer af selvsamme gruppe på Facebook.

2.800 fans i en Facebook-event jubler over AGFs superstart i Superligaen og er i sving med at arrangere tur til Champions League-finalen i 2017.

»Er der nogen, der har tænkt på at arrangere noget transport? Jeg tænker, det nemmeste er at flyve med KLM via Amsterdam til Cardiff...«

Annonce

Sådan lyder det på Facebook-eventen »AGF i Champions League finalen 2017!«, hvor 2.800 mennesker har klikket sig ind på begivenheden og er klar til at følge AGF hele vejen til Millinium Stadium 3. juni 2017 klokken 20:45, når finalen skydes i gang.

For det kan jo ikke gå galt, efter AGF har lavet et fremragende comeback i fodboldens Superliga med en foreløbig andenplads efter fire kampe.

Selvironien er dog fint til stede i Facebook-gruppen, hvis medlemmer ikke har glemt, hvordan »De Hviiie« fra Fredensvang i sæsonen 2009 blev udråbt som guldvindere med deres førsteplads i ligaen efter syv spillerunder. I samme sæson rykkede AGF dog ud...

»Burde gruppen egentlig ikke hedde 'AGF Champions League Winners 2017'? At vi blot skal i finalen, er da uambitiøst. Vi skal da vinde den!!!,« lyder en anden optimistisk kommentar i den store Facebook gruppe.

AGFs fans er som bekendt ikke de kedeligste. Omvendt vil de også gerne have, at lidt seriøs humor er med på sidelinjen.

Troels Storm er manden bag gruppen. Han forklarer på Facebook blandt andet:

»Storhedsvanviddet og selvironien omkring klubbens historie, er blevet en integreret del af det at være AGF fan, og det er efterhånden blevet noget man identificerer sig med,« skriver Troels Storm.

»Men jeg synes, der manglede et forum, hvor det kunne foregå på os AGF fans' egne præmisser, og ikke som en Ekstra Bladet-forside om, at nu er der en eller anden i Aarhus der efter tre runder siger, at AGF kan vinde guld, hvorefter at AGF og Aarhus igen er til grin på EBs Nationen og bold.dk's forum.«

»Så jeg er glad for at se ,at eventen er blevet et sted, hvor folk ligger sjove billeder ind og anekdoter og debatterer om, hvem vi helst vil møde i finalen! Det er fantastisk, og det er fedt, at det på den måde har fået sit eget liv og nu lidt er blevet en platform, hvor man kan dyrke selvironien og kærligheden til de hvii'e.«

Under alle omstændigheder, er noget af det fedeste i sportens og fodboldens verden forventningens glæde. Og den dyrkes på event-sitet. Der er gået Champions League i den - i Aarhus. På den fede måde:

»Jeg glæder mig som et lille barn! Vi ender jo nok med at møde FC Barcelona. Jens Jønsson flækker Messi. Og Yasin afgør kampen i forlængede spilletid,« skriver en anden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Oversvømmelser fortsætter: Veje i det vestlige Aarhus lukket i 14 dage

Aarhus

Borgere frygter oversvømmede boliger: Nu udleverer kommunen sandsække til århusianerne

Byudvikling For abonnenter

Byrådsmedlem er bekymret for kulturarven: Stigende antal bevaringsværdige ejendomme rives ned

Annonce