Annonce
Sport

Før inde-DM i atletik: Aarhus 1900 håber at vinde 12-14 medaljer

Man kan med fordel holde øje med Mette Graversgaard, Aarhus 1900, til inde-DM i weekden. Arkivfoto: Ole Nielsen
Der bliver i weekenden afholdt inde-DM i atletik i Odense for første gang. Aarhus 1900 regner med at vinde mange guldmedaljer.
Annonce

ATLETIK: Der er ikke altid det store fokus på inde-DM i atletik, men i år vil der nok være en par enkelte skærpede blikke på stævnet, da der er OL til sommer i Tokyo. I Aarhus 1900 ser de lyst på de aarhusianske muligheder for medaljer til DM.

- Vi ser godt frem til det. Vi skal ned og vinde nogle DM-medaljer. Det er i hvert fald planen. Vi er lidt stærkere på kvindesiden, hvor vi nok godt kan vinde en fem-seks guldmedaljer. De piger, vi har, er forholdsvis suveræne nationalt og egentligt også internationalt.

- Kampen er lidt tættere på herresiden. Her kan vi nok også nuppe et par guldmedaljer. Alt i alt kan vi nok godt vinde otte guldmedaljer og måske 12-14 medaljer i alt, siger sportschef for Aarhus 1900, Lars Nielsen.

Hvis man vil følge ekstra meget med i de danske atleters færden til inde-DM, kan man se startlister og resultater på Dansk Atletiks hjemmeside. Med aarhusianske briller på er det oplagt at kigge på nogle af Aarhus 1900s deltagere i stævnet.

Det bliver dog uden Sara Slot Petersen, der har meldt afbud på grund af sygdom.

- Det er klart, at det er spændende at se, hvad de bedste gør. Der er nogle af vores atleter, der sigter mod EM og OL til sommer, som kan samle nogle point sammen. Mette Graversgaard og Janne Nielsen kan man blandt andet holde øje med, siger Lars Nielsen.

DM indendørs bliver afholdt lørdag og søndag i Thorvald Ellegaard Arena i Odense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Ny stor stigning i Aarhus: Næsten fire gange for mange corona-smittede på en uge

Annonce