Annonce
Danmark

Først blev han fyret - så blev han millionær

Heldet tilsmilede en familie fra Tønder, da nøden var størt. Arkivfoto: Colourbox

En mand fra Tønder har haft nogle turbulente uger. Fremtiden blev reddet med en lottogevinst.

Miraklernes tid er ikke forbi.

For nylig blev en mand fra Tønder fyret fra sit arbejde og blev bragt i en økonomisk klemme. Nu har han vundet to millioner kroner i Lotto.

Manden havde ikke tjekket Lotto tallene efter trækningen lørdag aften og fik derfor noget af en overraskelse, da han blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spils Kundecenter søndag eftermiddag.

- Jeg havde set, at telefonen havde ringet et par gange, hvor jeg ikke havde nået at tage den. Så jeg googlede faktisk nummeret og så, at det var Danske Spil. Så blev jeg da noget nysgerrig og sad klar, da den ringede igen. Så fortalte ham, jeg talte med, at jeg havde vundet to millioner kroner. Det er altså ikke helt gået op for mig endnu, fortæller manden, der har valgt at være anonym.

Den heldige vinder, som er millionær nummer 3335, fortalte straks sin kone om deres held, men der skulle gå lidt tid før, at hun troede på, at manden ikke bare lavede sjov.

- Til sidst måtte jeg hive hende ind til computeren, så vi kunne logge på og se, at vores fremtid var reddet, lyder det.

Pengene faldt nemlig på et rigtigt tørt sted for det sønderjyske par.

- Jeg er lige blevet fyret for nylig efter en længere sygemelding. Min kone har været hjemmegående i mange år, så pludselig stod vi nærmest uden en indkomst. Dette har simpelthen reddet vores tilværelse.

Annonce

Min kone har været hjemmegående i mange år, så pludselig stod vi nærmest uden en indkomst. Dette har simpelthen reddet vores tilværelse

Nybagt lottomillionær

En galant vinder

Parret vil blandt andet bruge pengene på at blive gældfri, at få lavet ting i huset, som de har drømt om i mange år - og så skal familien forkæles.

- Det er jo dejligt, at vi har fået mulighed for at kunne invitere børn og børnebørn på en ferie sammen med os. De bor ikke lige i nærheden, så nu er der ovenikøbet også råd til at kunne besøge dem lidt oftere. Især i forhold til børnebørnene er det jo fantastisk.

Pengene er endnu ikke gået ind på kontoen og selvom parret sagde nej til muligheden for at få 200.000 kroner udbetalt på forskud, så har konen fået lov at shoppe lidt allerede.

- Jeg havde en lille sjat penge sat af til dårlige tider. Dem har hun fået, lyder det fra den galante vinder.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce