Annonce
Østjylland

Først var det nej tak på grund af restriktioner - men nu er Long John klar til gæster

Long John i Nørregade meldte for få dage siden, at man ikke ville åbne udelukkende for udendørsservering, som mulighederne dengang lød. Reglerne var for kringlet, og det danske vejr for lunefuldt. Men med torsdagens lempelser af restriktionerne for blandt andet landets værtshuse er indehaver af stedet, Drago milicic, nu klar til at åbne døren til sit værtshus. Arkivfoto:
Først var det et klart nej til genåbning fra Long John-indehaver Drago Milicic. Men efter torsdagens lempelser af restriktionerne har han besluttet sig for at tilslutte fotoner og pudse ølglassene til genåbning onsdag 21. april.

Horsens: Først var det et nej tak til genåbning udendørs fra onsdag 21. april.

Men efter torsdag aftens udmelding fra regeringen, hvor en række restriktioner blev lempet, herunder gældende for blandt andet byens værtshuse, er meldingen fra indehaver af Long John i Nørregade ændret. Drago Milicic er nu klar til at åbne sin værtshusdør, lyder det.

-  Jeg synes, reglerne har været for kringlet, og jeg synes ikke, det danske vejr er så godt, at det kunne betale sig at skulle åbne udelukkende for udendørs-servering, siger han. Men nu giver det mere mening, når vi også kan tage værtshuset i brug.

Annonce

Ok trods lukke-restriktioner

Sidste år var han skeptisk over lukketidspunktet, der som i denne omgang lyder på klokken 22.

- Vores kunder kommer primært om aftenen, efter de har spist aftensmad. Jeg tænkte tidligere, at de nok ikke gad tage turen herind for så kort tid. Men jeg tog fejl. Derfor er jeg i denne omgang mere fortrøstningsfuld, siger han.

Med onsdagens åbning i vente får Drago Milicic pludselig meget travlt. Det har han dog intet imod, siger han.

- Jeg har aldrig prøver at lave så lidt som under nedlukningen. Det var ikke en rar fornemmelse.

Drago Milicic forklarer, at rastløshed var årsagen til, at han i december valgte at åbne det nye, danske madtilbud i Pandkagehusets lokaler på Grønlandsvej. Her har han siden solgt en del stegt flæsk og persillesovs, wienerschnitzel, steaks og bøffer, og det er gået fornuftigt, fortæller han.

Annonce

Haft tid til træning

Drago Milicic har derudover brugt tiden på at tabe sig og komme i form. Det er sket ved hjælp af cykeltræning. De mange cykelture er foregået via et tilbud i Fit & Sund-regi. Til juli skal han cykle 1100 kilometer. Turen skulle være gået til Paris. Nu bliver det ruter rundt i Danmark sammen med en række øvrige medlemmer fra træningscentret.

- Jeg har indtil videre tabt mig 10 kilo og vejer i dag 96 kilo. Jeg er 61 år, og med mit arbejdsniveau bliver jeg nødt til at passe lidt ekstra på mig selv og være i fornuftig form, siger Drago Milicic.

Han har søgt regeringens hjælpepakker, men nedlukningen har været mærkbar, understreger han, der med lettelse i stemmen fredag formiddag kunne meddele:

- Nu åbner vi igen.


Jeg synes, reglerne har været for kringlet, og jeg synes ikke, det danske vejr er så godt, at det kunne betale sig at skulle åbne udelukkende for udendørs-servering, siger han. Men nu giver det mere mening.

Drago Milicic
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Skal 3.000 borgerstemmer kunne tvinge byrådet til at tage en sag op? Den idé er politikerne ikke heeelt solgt på

Sport

Bakken Bears må sige farvel til stjerner: - Vi har spillere, der kommer til at fordoble deres løn næste år

Annonce