Annonce
Aarhus

Over 800 er mødt op: Første etape af folkevandringen til Kalø er i gang

Henrik Mikkelsen fik med høj og tydelig stemme trommet deltagerne sammen. Foto: Flemming Krogh

AARHUS: Meget må man gå igennem som fotograf og journalist på Århus Stiftstidende - i dag har vi for eksempel sendt Flemming Krogh på folkevandring fra Moesgaard til Kalø Vig. Dagen igennem vil han berette fra turen, som startede tidligt lørdag morgen og slutter hen på aftenen med stop undervejs.

Herunder kan du læse Flemmings reportage fra første etape, som går fra Moesgaard til Egå Marina.

Annonce
På grund af det gode vejr kunne jakkerne allerede fra start åbnes. Foto: Flemming Krogh

Folkevandring

I hundredevis af glade og forventningsfulde vandrere var lørdag morgen stimlet sammen for at gå den lange tur til Kalø Vig med Henrik Mikkelsen i spidsen. 800 var meldt til begivenheden, og der var mindst det fra start.

Allerede fra start kunne jakkerne åbnes på grund af det gode vejr, og Henrik Mikkelsen stod klar med instrukser til de gående, blandt andet om sikkerhed.

- Sørg for at råbe højt, hvis I ser en cykel komme på stien, og tag eventuelt skoene af, når vi krydser et vandløb, fødderne tørrer hurtigere end skoene. Og så er det tilladt at tisse i skoven, lød det blandt andet.

Humøret var højt fra start, og vandringsmændende og -kvinderne nåede hurtigt Ørnereden. Nu gælder første etape, som slutter ved Egå Marina, hvor der er havnens dag. Her står de klar med kaffe og saftevand, og her er der mulighed for at stå af gåturen, hvis man synes at der er for langt til Kalø.

Næste opdatering kommer lige efter klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Kommuner melder om rekordmange rotter

Aarhus

Feststemte AGF-fans indtog Tangkrogen

Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce